Pantalla verda al reproductor de vídeo

Sents l'àudio d'un vídeo de YouTube a l'ordinador però la pantalla del reproductor de vídeo és verda? En aquest cas, prova de mirar el vídeo en un altre navegador. Si això no resol el problema, a continuació t'indiquem altres consells de resolució de problemes.

Desactivar l'acceleració per maquinari

Segueix aquestes instruccions per a Chrome:

1. A la part superior dreta, selecciona Més ''.
  2. Selecciona Configuració.
  3. Selecciona Configuració avançada.
  4. Selecciona Sistema.
  5. Desactiva l'opció "Utilitza l'acceleració per maquinari quan sigui possible".

Si utilitzes un navegador que no és Chrome, obtén informació sobre com pots desactivar l'acceleració per maquinari al contingut d'ajuda del navegador en qüestió.

Actualitza el controlador de gràfics

És possible que molts dels problemes de la llista anterior es corregeixin actualitzant el controlador de gràfics de l'ordinador.

Si fas servir un PC, baixa el controlador més recent des del lloc web del fabricant de l'ordinador.

Si fas servir un Mac amb macOS Mojave o una versió posterior, segueix aquests passos:

1. Fes clic al logotip d'Apple.
  2. Al menú d'Apple, fes clic a Preferències del Sistema.
  3. Fes clic a Actualització de programari.
  4. Fes clic a Actualitzar ara.
  5. Si està disponible, instal·la l'actualització de macOS, que inclourà l'actualització del controlador de gràfics.

Per a altres versions de macOS, segueix les instruccions d'Apple.

Si tens problemes a l'hora de reproduir el vídeo, prova de seguir aquests passos de resolució de problemes relacionats amb la reproducció.