Koppel, bestuur en ontkoppel jou winkel op YouTube

As jy kwalifiseer en ’n gesteunde platform of kleinhandelaar gebruik, kan jy Inkopies-kenmerke vir jou kanaal deur ’n rekenaar of mobiele toestel aanskakel. Jy moet een of meer van die gesteunde platforms of kleinhandelaars aan YouTube koppel om Inkopies-kenmerke vir jou kanaal aan te skakel.

YouTube Inkopies: Merk en verkoop produkte vanaf jou winkel

As jy kwalifiseer, maar jou produkte nie deur ’n gesteunde platform of kleinhandelaar verkoop nie, moet jy hul werf besoek om jou winkel op te stel. Koppel jou winkel dan aan YouTube. As jy met een van die kleinhandelaars of platforms hier onder saam wil werk, kan jy na hul werf toe gaan om jou winkel op te stel.

Jy kan jou winkel koppel as jy ’n gesteunde kleinhandelaar of platform gebruik om jou produkte te verkoop. Jy kan inkopies-kenmerke vir jou kanaal aanskakel nadat jou winkel gekoppel is.

Jy kan ook uitvind hoe om die produkte in jou winkel op YouTube te bestuur.

Gesteunde inkopieplatforms

Gesteunde Inkopies-kleinhandelaars

Koppel jou winkels aan YouTube

Jy kan jou amptelike winkel aan YouTube koppel om jou eie produkte op YouTube te verkoop. Jy kan ook meer as een winkel koppel en produkte van elke winkel in dieselfde video, Kortvideo of regstreekse stroom wys.

1. Meld op ’n rekenaar by YouTube Studio aan.
  2. Kies Verdien op die linkerkieslys.
  3. Klik die Inkopies-oortjie. Hierdie oortjie sal net verskyn as jou kanaal kwalifiseer.
  4. Klik Begin hier as jy YouTube nie reeds aan ’n Inkopies-kleinhandelaar of -platform gekoppel het nie. Klik andersins Koppel nuwe winkel   op die produkkaart.
  5. Volg die instruksies op die skerm om jou amptelike handelswarewinkel aan jou YouTube-kanaal te koppel.

Jy kan ’n volledige lys van jou winkels in die “Produkte”-afdeling van die Inkopies-oortjie kry. Koppel soveel winkels as wat jy nodig het.

Jy kan enige tyd ’n ander winkel koppel of jou winkel ontkoppel. Jy kan ook uitvind hoe om die produkte in jou winkel op YouTube te bestuur.

Ontkoppel jou winkel van YouTube

Hoe om ’n winkel van jou kanaal te ontkoppel:

1. Meld aan by YouTube Studio.
  2. Klik Verdien op die linkerkieslys.
  3. Klik die Inkopies-oortjie.
  4. Klik Meer '' langs die gekoppelde winkel en kies Verwyder winkel.

Nadat jou winkel gekoppel is, sal ons jou produkte nagaan vir voldoening aan ons beleide en Google Merchant Center se beleide. Hierdie proses neem gewoonlik ’n paar werksdae.

As ons items kry wat jy ingedien het wat nie ons beleide volg nie, sal ons individuele items afkeur. Om teen afgekeurde items te appelleer, kontak jou handelswarekleinhandelaar of jou aanlynwinkeladministrateur, wat Google Merchant Center kan gebruik om afgekeurde items vir hersiening in te dien.

Shopify

Gaan jou admintoestemmings na

Voordat jy jou Shopify-winkel aan YouTube koppel, moet jy seker maak dat jy dieselfde e-posadres vir sowel YouTube as Shopify gebruik. Die e-posadres moet in albei rekeninge admintoegang hê.

Kyk dat jou e-posadres eienaar-/bestuurdertoegang op YouTube het

1. Meld op ’n rekenaar by YouTube Studio aan of maak die YouTube Studio-mobielapp oop .
  2. Gaan na jou Instellings.
  3. Jy kan onder Toestemmings kyk watter e-posadres bestuurder- of eienaartoegang tot jou kanaal het, of jou toestemmings wysig.

Kyk dat jou e-posadres personeeltoegang in jou Shopify-winkel het.

Dateer jou Shopify-toestemmings op as jy nie die regte toegangsvlak het nie.

Koppel jou Shopify-winkel aan YouTube

Om jou Shopify-winkel met YouTube te koppel, kies Shopify uit die lys kleinhandelaars in YouTube Studio of die YouTube Studio-mobiele app en dan Gaan na Shopify:

1. Voeg binne Shopify die Google- en YouTube-app by jou winkel en volg die instruksies op die skerm om die opstelling te voltooi. Kyk na hierdie opstellinggids vir meer inligting.
    1. Sodra jy die Google- en YouTube-app geïnstalleer het, koppel jou Google-rekening aan die Google en YouTube-app:
      1. Gaan na jou Shopify-adminbladsy.
      2. Maak Instellings en dan Apps en verkoopskanale oop.
      3. Kies Google op die lys kanale.
      4. Kies aan die bokant Instellings en dan Google-rekening. Maak seker dat die e-posadres wat gewys word, admintoegang tot jou YouTube-kanaal het.
  2. Vanaf die Google- en YouTube-app, kies Oorsig en dan YouTube Inkopies en dan Kom aan die gang.
  3. Kies die YouTube-kanaal wat jy aan Shopify wil koppel.
    1. As jou e-posadres gebruik word om veelvuldige YouTube-kanale te bestuur, sal hulle op hierdie lys verskyn. Maak seker dat jy die regte kanaal kies om aan Shopify te koppel.
  4. Lees die programreëls versigtig, en stem in tot die bepalings.
  5. Kies Voltooi opstelling.

Nadat jy die opstellingproses voltooi het, sal jou produkte vir voldoening aan ons beleide en Google Merchant Center se beleide nagegaan word. Hierdie proses neem gewoonlik ’n paar werksdae. Jou produkte sal in YouTube Studio verskyn nadat hulle goedgekeur is.

As ons items kry wat jy ingedien het wat nie ons beleide volg nie, sal ons individuele items afkeur. Om teen afgekeurde items te appelleer, kontak jou handelswarekleinhandelaar of jou aanlynwinkeladministrateur, wat die probleme kan oplos. Jy kan ook in die Google Merchant Center afgekeurde items vir kontrolering indien.

Winkelbeleide

Die produkte wat jy in jou winkel uitstal, moet voldoen aan YouTube se diensbepalings, insluitend die volgende beleide:

As jy hierdie bepalings en beleide oortree, kan dit ingevolge hierdie beleide enige van of albei die gevolge hier onder inhou.

• Opskorting of beëindiging van Inkopies-kenmerke
  • Rekeningbeëindiging

Geen inhoud, handelsware of dienste wat jy (of enige entiteit, persoon of kunstenaar wat in enige inhoud of handelsware op die kanaal of videobladsy uitgestal word) met Inkopies-kenmerke aanbied, onderwerp Google of sal Google onderwerp aan die bepalings van enige ooreenkomste wat op die inhoud, handelsware en dienste van toepassing kan wees sonder Google se uitdruklike, geskrewe voorafgoedkeuring van sodanige ooreenkomste nie.

Moenie Inkopies-kenmerke vir jou kanaal aanskakel as jy nie met enige van bogenoemde saamstem nie. Jy kan Inkopies-kenmerke ook enige tyd afskakel.