Återbetalning av pay-per-view-evenemang (PPV)

Läs mer om återbetalningspolicyn och begär återbetalning för ett pay-per-view-evenemang som har köpts via ditt konto.

Begära återbetalning för en film eller ett tv-program på YouTube

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Återbetalningspolicy för pay-per-view-evenemang

• Du kan begära återbetalning fram till den schemalagda starttiden för evenemanget.
  • Om återbetalningen godkänns får du en bekräftelse på nästa skärm. Vi tar bort åtkomsten till evenemanget och du får pengarna tillbaka inom de återbetalningstider som anges här.

Begära återbetalning för ett pay-per-view-evenemang

På datorn:

1. Öppna youtube.com/purchases.
  2. Klicka på Återbetalning bredvid filmen eller programmet som du vill ha en återbetalning för.
  3. Klicka på Begär återbetalning.

Om du faktureras via Google Play omdirigeras du till ett formulär där du blir ombedd att svara på några frågor om köpet. Ange alla uppgifter som krävs och klicka på Bekräfta för att skicka in din begäran.

När du har skickat in din begäran om återbetalning får du en bekräftelse via e-post.