Refusjon for YouTube-arrangementer med betaling

Her kan du finne ut mer om refusjonsretningslinjene og hvordan du ber om refusjon for arrangementer du har betalt for via kontoen din.

Be om refusjon for filmer eller TV-serier på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Refusjonsretningslinjer for arrangementer med betaling

• Du kan be om refusjon frem til den planlagte starttiden for arrangementet.
  • Hvis refusjonen godkjennes, får du en bekreftelse i det neste skjermbildet. Vi fjerner tilgangen din til det aktuelle arrangementet, og du får pengene tilbake innenfor tidsvinduet for refusjon som er oppført her.

Be om refusjon for et arrangement med betaling

På datamaskin:

1. Gå til youtube.com/purchases.
  2. Klikk på Refusjon ved siden av varen du ønsker å få refundert.
  3. Klikk på Be om refusjon.

Hvis du faktureres av Google Play, blir du viderekoblet til et skjema med noen spørsmål om kjøpet ditt. Legg til de nødvendige opplysningene, og klikk på Bekreft for å sende inn forespørselen.

Når du har sendt inn forespørselen om refusjon, får du en bekreftelse per e-post.