YouTuben pay-per-view-tapahtumien hyvitykset

Lue lisää hyvityskäytännöistä ja pyydä hyvitystä tililtäsi ostetuista pay-per-view-tapahtumista.

Hyvityksen pyytäminen YouTuben elokuvista ja ohjelmista

Tilaa YouTube Viewers ‐kanava, niin kuulet tuoreimmat uutiset, päivitykset ja vinkit.

Pay-per-view-tapahtumien hyvityskäytännöt

• Voit pyytää hyvitystä tapahtuman ajoitettuun aloitusaikaan asti.
  • Jos hyvityspyyntö hyväksytään, saat siitä vahvistuksen seuraavalle näytölle. Pääsy tapahtumaan poistetaan ja maksamasi summa palautetaan täällä mainittujen hyvitysaikojen kuluessa.

Hyvityksen pyytäminen pay-per-view-tapahtumasta

Jos sinulla on aktiivinen maksullinen jäsenyys, kirjaudu sisään pyytääksesi hyvitystä.

Apple Storen kautta tehtyihin YouTube-ostoksiin tarvitaan Applen valtuutus, ja niihin sovelletaan Applen hyvityskäytäntöjä.

Siksi emme voi myöntää hyvityksiä Apple-laitteella tai Applen laskutuksen kautta tehdyistä ostoksista. Pyydä hyvitystä Applen tuelta.