Reembossaments d'esdeveniments de pagament per visualització de YouTube

Obtén més informació sobre les polítiques de reembossaments i sol·licita el reembossament dels esdeveniments de pagament per visualització que hagis comprat des del teu compte.

Sol·licitar el reembossament d'una pel·lícula o d'un programa de televisió a YouTube

Subscriu-te al canal YouTube Viewers per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Polítiques de reembossaments per als esdeveniments de pagament per visualització

• Pots sol·licitar un reembossament fins a l'hora d'inici programada de l'esdeveniment.
  • Si el reembossament s'aprova, veuràs un missatge de confirmació a la pantalla següent. Suprimirem l'accés a l'esdeveniment i et retornarem els diners en els terminis de reembossament que figuren aquí.

Sol·licitar el reembossament d'un esdeveniment de pagament per visualització

A l'ordinador:

1. Ves a youtube.com/purchases.
  2. Fes clic a l'opció Reembossa al costat de l'article que vols que et reembossem.
  3. Fes clic a Sol·licita un reembossament.

Si reps les factures a través de Google Play, se't redirigirà a un formulari i se't demanarà que responguis a unes quantes preguntes sobre la compra. Afegeix els detalls necessaris i fes clic a Confirma per enviar la sol·licitud.

Un cop hagis enviat la sol·licitud de reembossament, rebràs una confirmació per correu electrònic.