Terugbetalings vir YouTube Betaal-per-kyk-geleenthede

Kom meer te wete oor terugbetalinsbeleide en vra ’n terugbetaling aan vir Betaal-per-kyk-geleenthede wat deur jou rekening gekoop is.

Versoek ’n terugbetaling vir ’n fliek of TV-program in YouTube

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Terugbetalingsbeleide vir Betaal-per-kyk-geleenthede

• Jy kan tot en met die geskeduleerde begintyd van die geleentheid ’n terugbetaling aanvra.
  • As jou terugbetaling goedgekeur word, sal jy ’n bevestiging op die volgende skerm kry. Ons sal toegang tot die geleentheid verwyder en jou geld sal terugbetaal word binne die terugbetalingtydlyne wat hier gegee word.

Vra ’n terugbetaling aan vir ’n Betaal-per-kyk-geleentheid

Op jou rekenaar:

1. Gaan na youtube.com/purchases
  2. Klik Terugbetaling langs die item waarvoor jy ’n terugbetaling wil hê
  3. Klik Versoek terugbetaling.

As jy deur Google Play gefaktureer word, sal jy na ’n vorm herlei word en gevra word om ’n paar vrae oor jou aankoop te beantwoord. Voeg vereiste besonderhede by en klik bevestig om jou versoek in te dien.

Jy sal ’n e-posbevestiging kry sodra jy jou terugbetalingversoek ingedien het.