Resoldre problemes relacionats amb reembossaments a YouTube

Tens problemes per sol·licitar el reembossament d'una compra de YouTube? Dona una ullada a aquests problemes habituals, que t'ajudaran a resoldre i corregir el problema.

Per què s'ha rebutjat el meu reembossament?

Un reembossament es pot rebutjar si les nostres polítiques de reembossaments no cobreixen la compra en qüestió. Tingues en compte que no oferim reembossaments parcials de subscripcions anuals ni reembossaments de pel·lícules o programes que ja s'han vist. Tampoc no oferim reembossaments de compres determinades, com ara Super Chat.

Si tens una subscripció de pagament activa, inicia la sessió per sol·licitar un reembossament.

Les compres de YouTube que es facin a través d'Apple Store requereixen l'autorització d'Apple i estan subjectes a les seves polítiques de reembossaments.

Per tant, no podem concedir reembossaments de compres fetes en un dispositiu Apple o a través de la facturació d'Apple. Contacta amb el servei d'assistència d'Apple per sol·licitar un reembossament.

Si has revisat les nostres polítiques de reembossaments i creus que compleixes els requisits per obtenir-ne un, contacta amb el nostre equip d'assistència.

Veig un missatge d'error quan provo de sol·licitar un reembossament

Si tens una subscripció de pagament activa, inicia la sessió per sol·licitar un reembossament.

Les compres de YouTube que es facin a través d'Apple Store requereixen l'autorització d'Apple i estan subjectes a les seves polítiques de reembossaments.

Per tant, no podem concedir reembossaments de compres fetes en un dispositiu Apple o a través de la facturació d'Apple. Contacta amb el servei d'assistència d'Apple per sol·licitar un reembossament.

Si fas servir un ordinador o un dispositiu Android i tens problemes per sol·licitar un reembossament, consulta les nostres polítiques de reembossaments. Has de complir els requisits per poder obtenir un reembossament.

Si has revisat les nostres polítiques de reembossaments i creus que compleixes els requisits per obtenir-ne un, contacta amb el nostre equip d'assistència.

Per què no puc sol·licitar un reembossament des del meu dispositiu Apple?

Si tens una subscripció de pagament activa, inicia la sessió per sol·licitar un reembossament.

Les compres de YouTube que es facin a través d'Apple Store requereixen l'autorització d'Apple i estan subjectes a les seves polítiques de reembossaments.

Per tant, no podem concedir reembossaments de compres fetes en un dispositiu Apple o a través de la facturació d'Apple. Contacta amb el servei d'assistència d'Apple per sol·licitar un reembossament.

Quan s'emetrà el reembossament?

Els reembossaments de YouTube s'abonen a la forma de pagament que s'hagi fet servir per fer la compra original. La majoria de reembossaments es processen en un termini de 5 dies laborables, tret d'algunes excepcions:

Forma de pagament

Termini estimat del reembossament

Facturació directa de l'operador (prepagament / pagament per ús)

1-30 dies laborables

L'operador afecta el temps de processament i és possible que tardi més temps de l'indicat.

Facturació directa de l'operador (postpagament/contracte)

1 a 2 extractes mensuals

L'operador afecta el temps de processament, però els reembossaments solen resoldre's a l'extracte de facturació mensual d'un dels dos mesos següents. Si tarda més temps, contacta amb el teu operador per comprovar-ne l'estat.

Banca en línia

4-10 dies laborables

El temps de processament depèn del banc, però sol tardar 10 dies laborables com a màxim.

iTunes

Si has comprat YouTube Premium mitjançant iTunes, contacta amb l'equip d'assistència d'Apple per comprovar l'estat del reembossament.

Si el reembossament tarda més del previst, comprova'n l'estat al teu compte de pagaments de Google.

• Si l'estat de la transacció és "Reembossada", veuràs el crèdit a la teva forma de pagament.
  • En canvi, si l'estat és "Cancel·lada", no hi veuràs el crèdit perquè la comanda no se't va arribar a cobrar.

Com puc informar d'una compra no autoritzada?

Si vols informar d'una compra no autoritzada al teu Compte de Google, informa del càrrec no autoritzat.

Com puc sol·licitar el reembossament d'un Super Chat, un Super Sticker, un Super Thanks o una donació?

Els Super Chats, els Super Stickers, els Super Thanks i les donacions són pagaments voluntaris i no es poden reembossar.

Si vols informar d'una compra no autoritzada al teu Compte de Google, pots fer-ho aquí.

Tinc problemes per reproduir una pel·lícula o un programa que he comprat

Si tens problemes per reproduir una pel·lícula o un programa de televisió que has comprat, consulta aquests passos de resolució de problemes per obtenir ajuda.

Tinc problemes per unir-me a una reproducció en directe que he comprat

Si tens problemes per unir-te a una reproducció en directe que has comprat, consulta aquests passos de resolució de problemes per obtenir ajuda.