Återbetalning för filmer och tv-program på YouTube

Läs mer om återbetalningspolicyn och begär återbetalning för filmer och tv-program som du har köpt från kontot.

Begära återbetalning för en film eller ett tv-program på YouTube

Prenumerera på kanalen YouTube Viewers för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Återbetalningspolicy för filmer och tv-program

Om videor eller funktioner relaterade till ditt YouTube-köp inte fungerar kan du ha rätt till återbetalning. Om en begäran om återbetalning beviljas drar vi tillbaka din åtkomst till innehållet och du får pengarna tillbaka inom de återbetalningstider som anges här.

• Om du inte har tittat på tv-programmet eller filmen kan du begära en återbetalning inom sju arbetsdagar efter köpet.
  • Köp och uthyrning av filmer och tv-program i YouTube-appen för Android faktureras via Google Play. På payments.google.com kan du läsa mer om nya debiteringar och hur du faktureras. Köp som görs via Google Play omfattas av dess återbetalningspolicy.

Begära återbetalning för filmer och tv-program på YouTube

Om du har köpt en film eller ett tv-program via Google Play måste du begära en återbetalning via Play Butik. På payments.google.com kan du läsa mer om nya debiteringar och hur du faktureras.

På datorn:

1. Besök https://www.youtube.com/paid_memberships
  2. Klicka på Återbetalning bredvid filmen eller programmet som du vill ha en återbetalning för.
  3. Klicka på Begär återbetalning.

Om du faktureras via Google Play omdirigeras du till ett formulär där du blir ombedd att svara på några frågor om köpet. Ange alla uppgifter som krävs och klicka på Bekräfta för att skicka in din begäran.

När du har skickat in din begäran om återbetalning får du en bekräftelse via e-post.