Refusioner for film og serier på YouTube

Få flere oplysninger om refusionspolitikker, og anmod om refusion for film og serier, der er købt via din konto.

Anmod om refusion for en film eller tv-udsendelse på YouTube

Abonner på YouTube Viewers-kanalen for at få de seneste nyheder, opdateringer og tips.

Refusionspolitikker for film og serier

Hvis videoer eller funktioner med relation til dit YouTube-køb ikke virker, kan du være berettiget til en refusion. Hvis refusionsanmodningen godkendes, fjerner vi adgangen til indholdet, og dine penge refunderes inden for fristerne for refusioner, der er angivet her.

• Hvis du ikke har set serien eller filmen, kan du anmode om refusion inden for 7 hverdage efter købet.
  • Køb og leje af film og tv-serier i YouTube-appen til Android faktureres via Google Play. Gå til payments.google.com for at få flere oplysninger om nye debiteringer og finde ud af, hvordan du bliver faktureret. Køb, der foretages via Google Play, er underlagt refusionspolitikkerne.

Anmod om refusion for film og serier på YouTube

Hvis du har købt en film eller serie via Google Play, skal du anmode om en refusion via Play Butik. Gå til payments.google.com for at få flere oplysninger om nye debiteringer og finde ud af, hvordan du bliver faktureret.

På din computer:

1. Gå til https://www.youtube.com/paid_memberships
  2. Klik på Refusion ud for den vare, du gerne vil have refunderet.
  3. Klik på Anmod om en refusion.

Hvis du bliver faktureret af Google Play, bliver du omdirigeret til en formular, og du bliver bedt om at svare på et par spørgsmål vedrørende dit køb. Tilføj de nødvendige oplysninger, og klik på Bekræft for at sende din anmodning.

Når du har indsendt din anmodning om refusion, modtager du en bekræftelse på mail.