Terugbetalings vir flieks en programme op YouTube

Kom meer te wete oor terugbetalingsbeleide en versoek ’n terugbetaling vir flieks en programme wat jy met jou rekening gekoop het.

Versoek ’n terugbetaling vir ’n fliek of TV-program in YouTube

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Terugbetalingsbeleide vir flieks en programme

As video's of kenmerke wat met jou YouTube-aankoop verband hou, nie werk nie, kan jy dalk vir ’n terugbetaling kwalifiseer. As ’n terugbetalingversoek toegestaan word, sal ons toegang tot jou inhoud verwyder. Jou geld sal binne die terugbetalingtydlyne wat hier gelys word, terugbetaal word.

• As jy nog nie jou fliek of program gekyk het nie, kan jy binne 7 dae ná jou aankoop ’n terugbetaling versoek.
  • Fliek- en TV-programaankope, en huuritems wat deur die YouTube Android-app gemaak is, sal via Google Play gefaktureer word. Gaan na payments.google.com om meer te wete te kom oor nuwe heffings en te verstaan hoe jy gefaktureer word. Aankope wat deur Google Play gedoen is, is onderworpe aan Google Play se terugbetalingsbeleide.

Versoek ’n terugbetaling vir flieks en programme op YouTube

As jy ’n fliek of program deur Google Play gekoop het, moet jy ’n terugbetaling deur die Play Winkel aanvra. Gaan na payments.google.com om meer te wete te kom oor nuwe heffings en te verstaan hoe jy gefaktureer word.

Op jou rekenaar:

1. Gaan na https://www.youtube.com/paid_memberships
  2. Klik Terugbetaling langs die item waarvoor jy ’n terugbetaling wil hê.
  3. Klik Versoek terugbetaling.

As jy deur Google Play gefaktureer word, sal jy na ’n vorm herlei word en gevra word om ’n paar vrae oor jou aankoop te beantwoord. Voeg vereiste besonderhede by en klik bevestig om jou versoek in te dien.

Jy sal ’n e-posbevestiging kry sodra jy jou terugbetalingversoek indien.