Kry onderskrifredigeerdertoegang of voeg onderskrifredigeerdertoegang by in YouTube Studio

Onderskrifredigeerder is ’n nuwe kanaaltoestemming in YouTube Studio wat skeppers in staat stel om onderskrifskepping op hul kanaal te delegeer aan ander. Kry meer inligting oor hoe om toegang tot jou YouTube-kanaal by te voeg of the verwyder.

Die onderskrifredigeerderrol is nie beskikbaar as jy ’n handelsmerkrekening gebruik nie. Kry meer inligting oor hoe om te skuif na kanaaltoestemmings vanaf ’n handelsmerkrekening.
Onderskrifredigeerderrol met gebruik van kanaaltoestemmings

Gee toegang aan die onderskrifredigeerderrol as ’n kanaaleienaar of -bestuurder

Belangrik: Gee net toegang aan gebruikers wat jy kan vertrou.
  1. Meld op ’n rekenaar by YouTube Studio aan.
  2. Klik Instellings vanaf die linkerkieslys.
  3. Klik Toestemmings.
  4. Klik Nooi en voer die e-posadres in van die kanaal wat jy wil nooi.
    1. Die genooide kanaal moet met ’n Google-rekening geassosieer wees.
  5. Klik Toegang en kies die onderskrifredigeerderrol.
  6. Klik Klaar.
  7. Klik Stoor om die uitnodiging te stuur.

Stel videotaal as ’n kanaaleienaar of -bestuurder

Onderskrifredigeerders kan net onderskrifte byvoeg of redigeer op die video’s waarvoor jy ’n videotaal gestel het.

1. Meld op ’n rekenaar by YouTube Studio aan.
  2. Klik Inhoud op die linkerkieslys.
  3. Klik die merkblokkies langs al die video’s waarby jy onderskrifte wil voeg.
  4. Klik Wysig in die boonste balk.
  5. Kies Videotaal vanaf die afpyl.
  6. Kies jou voorkeurvideotaal.
  7. Klik DATEER VIDEO’S OP.
Gaan na Instellings in YouTube Studio om ’n verstekvideotaal te stel vir alle oplaaie in die toekoms. Kies jou voorkeurvideotaal onder die Gevorderde Instellings-oortjie.

Kry toegang tot die onderskrifredigeerderrol as jy nie ’n kanaaleienaar of -bestuurder is nie

1. Eerstens moet ’n skepper jou nooi om ’n onderskrifredigeerder te wees in hul YouTube Studio-instellings.
  2. Sodra ’n skepper jou genooi het, moet jy jou e-pos nagaan vir ’n boodskap met die titel “Uitnodiging vir toegang tot [kanaalnaam]”.
  3. Klik Aanvaar uitnodiging om na YouTube Studio gebring te word.
    1. ’n Opspringer sal die kanaalnaam wys waarvoor jy onderskrifte sal redigeer, en jou kanaalrol.
  4. Klik MAAK TOE om voort te gaan in Studio as onderskrifredigeerder.
Let wel: Onderskrifredigeerders het net toegang tot die Onderskrifte-afdeling van YouTube Studio. Gebruikers met hierdie toestemmingsvlak kan nie ander kanaalinligting of -inkomstedata bekyk nie. Kry meer inligting oor toestemmings vir onderskrifredigeerder.

Voeg onderskrifte by as onderskrifredigeerder

1. Meld op ’n rekenaar by YouTube Studio aan.
  2. Verifieer dat jy in die Onderskrifte-afdeling is in die linkerkieslys.
  3. Klik die Alles-, Konsepte- of Gepubliseer-oortjies om ’n video te kry om onderskrifte by te voeg.
  4. Klik die video wat jy wil redigeer.
  5. Klik VOEG TAAL BY en kies jou taal.
  6. Klik onder onderskrifte VOEG BY.

Kry meer inligting oor byvoeg van onderskrifte en uitgebreide onderskrifte en hoe om onderskrifte te redigeer en te verwyder.