Se videoer uten nett med YouTube Premium

Hvis YouTube Premium er tilgjengelig der du er, kan du laste ned og se videoer på mobilenheten din. Du kan også laste ned videoer fra datamaskinen med nettleserne Chrome, Edge, Firefox og Opera. Vi har som mål å tilby denne funksjonen i flere nettlesere fremover.

Se hvordan du administrerer nedlastingsinnstillingene for YouTube Premium, eller registrer deg for YouTube Premium for å komme i gang.

Last ned videoer du vil se uten nett

Slik laster du ned videoer til en datamaskin:

1. Gå til youtube.com via YouTube Premium-kontoen du er logget på med.
  2. Gå til videosiden for videoen du vil laste ned.
  3. Klikk på Last ned under videoen.

Når videoen er lastet ned, blir nedlastingsikonet svart.

Hvis enheten mister internettilkoblingen mens du laster ned videoer, fortsetter nedlastingen automatisk når enheten kobles til internett igjen.

Se nedlastede videoer

Slik finner og spiller du av videoer du har lastet ned på datamaskinen

1. Gå til youtube.com via Premium-kontoen du er logget på med.
  2. Klikk på Nedlastinger på menyen til venstre.

Fjern enkeltvideoer fra nedlastingene dine

Videoer du har lastet ned, kan fjernes på to måter:

1. Under videospilleren trykker du på Lastet ned ved siden av videoen du vil fjerne.
  2. Klikk på Slett.

Eller

1. Gå til Nedlastinger-siden .
  2. Trykk på Mer » ved siden av videoen du vil fjerne.
  3. Klikk på Fjern fra nedlastingene.
  4. Klikk på Slett i dialogboksen under «Vil du slette alle nedlastingene?».

Fjern alle nedlastede videoer

Slik kan du finne og slette videoene du har lastet ned:

1. Velg Nedlastinger på menyen til venstre.
  2. Trykk på Innstillinger for nedlasting etterfulgt av Slett alle nedlastingene.
  3. Klikk på Slett i dialogboksen under «Vil du slette alle nedlastingene?».

Oppdater innstillingene for nedlasting

Du kan angi standardkvaliteten for nedlastingene dine ved å gå til Innstillinger etterfulgt av Nedlastinger etterfulgt av Nedlastingskvalitet.

Videoer med høy kvalitet kan bruke mer data, og det kan ta lengre tid før de vises i Nedlastinger-delen. Slike videoer kan også ta opp mer plass på enheten.

Feilsøk problemer med nedlastinger av videoer

• Nedlastede videoer kan spilles av uten nett i opptil 29 dager. Deretter må du koble enheten til internett på nytt. Dette gir appen anledning til å se etter endringer i videoen eller sjekke om den fortsatt er tilgjengelig. Hvis en video ikke lenger er tilgjengelig for avspilling uten nett, fjernes den fra enheten ved neste synkronisering.
  • I noen land og områder kan innhold spilles av i opptil 48 timer uten internettilkobling. Du må være logget på Premium-kontoen din for å kunne laste ned videoer. Videoer som er lagt til i nedlastingene dine, kan spilles av mens du er logget på med denne kontoen. Noen funksjoner, som å kommentere og like, er bare tilgjengelige når enheten er koblet til et wifi-nettverk. Finn ut mer om nedlasting av YouTube-videoer.