Mirar vídeos sense connexió amb YouTube Premium

Si YouTube Premium està disponible a la teva ubicació, pots baixar vídeos i mirar-los al dispositiu mòbil. També pots baixar vídeos des de l'ordinador amb els navegadors Chrome, Edge Firefox i Opera. Esperem poder incloure aquesta funció en altres navegadors més endavant.

Per començar, obtén informació sobre com pots gestionar la configuració de baixada de YouTube Premium o registrar-te a YouTube Premium.

Baixar vídeos per mirar-los sense connexió

Per baixar vídeos a l'ordinador:

1. Visita youtube.com des del teu compte de YouTube Premium amb la sessió iniciada.
  2. Ves a la pàgina de visualització del vídeo que vols baixar.
  3. A sota del vídeo, fes clic a Baixa .

Un cop s'hagi baixat el vídeo, la icona de baixada es mostrarà de color negre a sota del vídeo .

Si el dispositiu perd la connexió a Internet mentre es baixen vídeos, el procés es reprendrà automàticament quan es recuperi la connexió a Internet.

Veure els vídeos baixats

Per cercar i veure els vídeos que has baixat a l'ordinador:

1. Visita youtube.com des del teu compte de Premium amb la sessió iniciada.
  2. Al menú de l'esquerra, fes clic a Baixades .

Suprimir vídeos concrets de les baixades

Tens dues opcions per suprimir vídeos que hagis baixat:

1. A sota del reproductor de vídeo, toca Baixat al costat del vídeo que vols suprimir.
  2. Fes clic a Suprimeix.

O

1. Ves a la pàgina Baixades .
  2. Selecciona Més '' al costat del vídeo que vols suprimir.
  3. Fes clic a Suprimeix de les baixades.
  4. Fes clic a Suprimeix al quadre de diàleg que hi ha a sota de "Vols suprimir totes les baixades?".

Suprimir tots els vídeos baixats

Pots cercar i suprimir els vídeos que has baixat seguint aquests passos:

1. Al menú de l'esquerra, selecciona Baixades.
  2. Toca Configuració de la baixada i després Suprimeix totes les baixades.
  3. Fes clic a Suprimeix al quadre de diàleg que hi ha a sota de "Vols suprimir totes les baixades?".

Actualitzar la configuració de baixada

Per definir la qualitat predeterminada de les baixades, ves a Configuració i després Baixades i després Qualitat de la baixada.

És possible que els vídeos amb una qualitat més alta consumeixin més dades, tardin més a mostrar-se a la secció Baixades i ocupin més espai al dispositiu.

Resoldre problemes en baixar vídeos

• Els vídeos baixats es poden reproduir sense connexió durant un màxim de 29 dies. Després d'aquest període, hauràs de tornar a connectar el dispositiu a Internet perquè l'aplicació comprovi si hi ha canvis en el vídeo o en la seva disponibilitat. Si un vídeo ja no es pot reproduir sense connexió, se suprimirà del dispositiu durant la pròxima sincronització.
  • En alguns països i regions, es pot reproduir contingut durant un màxim de 48 hores sense connexió a Internet. Per poder baixar vídeos, has de tenir la sessió iniciada al teu compte de Premium. Els vídeos afegits a les baixades es poden reproduir quan has iniciat la sessió amb el mateix compte. Algunes funcions, com ara deixar comentaris o m'agrades, només estan disponibles quan el dispositiu està connectat a una xarxa Wi‑Fi. Obtén més informació sobre els vídeos de YouTube sense connexió.