YouTube Premiumin ja Music Premiumin päivitykset ja tarjoukset

Tähän artikkeliin on koottu ajantasaiset tiedot YouTube Premium- tai YouTube Music Premium ‑jäsenyyttäsi koskevista tarjouksista ja muutoksista. Lue lisää mainoksia sisältävästä YouTubesta täältä.

Uusimmat päivitykset

Muutokset ja päivitykset kahdelta viime viikolta

• YouTube Premium ja YouTube Music Premium saatavilla uusilla alueilla: YouTube Premium ja YouTube Music Premium ovat nyt saatavilla Azerbaidžanissa, Jamaikalla, Jemenissä, Kazakstanissa, Libyassa, Marokossa, Réunionissa, Tansaniassa, Ugandassa ja Zimbabwessa. Premium-jäsenenä voit esimerkiksi katsoa YouTubea ilman mainoksia, kuunnella rajattomasti musiikkia YouTube Music ‐sovelluksessa ja tallentaa videoita offline-katselua varten. Music Premiumilla voit kuunnella musiikkia ilman mainoksia ja nettiä YouTube Music ‐sovelluksessa – vaikka näyttö sammutettuna. Tilaa Premium tai Music Premium ja lue lisää Premium-eduista ja Music Premiumin eduista.

Edelliset päivitykset

Muutokset ja päivitykset kuuden viime kuukauden ajalta

Joulukuu 2023

• Päivitys jäsenyyshintoihin Etelä-Koreassa: YouTube Premiumin ja YouTube Music Premiumin hinnat nousevat 8.12.2023 (KST). Nämä päätökset ovat aina vaikeita, mutta muutoksen ansiosta voimme jatkaa Premiumin kehittämistä sekä tukea sisällöntuottajia ja artisteja, joita katsot YouTubessa. Uusi kuukausihinta päivittyy voimassa oleviin tilauksiin seuraavan laskutusjakson aikana. Näet jäsenyyden voimassa olevan hinnan ja laskutustavan tilisi Ostokset ja jäsenyydet ‐sivulta. Lue lisää hinnanmuutoksesta täältä.
  • YouTube Premium ja YouTube Music Premium saatavilla uusilla alueilla: YouTube Premium ja YouTube Music Premium ovat nyt saatavilla Algeriassa, Georgiassa, Ghanassa, Irakissa, Jordaniassa, Kambodžassa, Keniassa, Laosissa, Senegalissa ja Tunisiassa. Premium-jäsenenä voit esimerkiksi katsoa YouTubea ilman mainoksia, kuunnella rajattomasti musiikkia YouTube Music ‐sovelluksessa ja tallentaa videoita offline-katselua varten. Music Premiumilla voit kuunnella musiikkia ilman mainoksia ja nettiä – vaikka näyttö sammutettuna. Tilaa Premium tai Music Premium ja lue lisää Premium-eduista sekä Music Premiumin eduista.

Marraskuu 2023

• Tutustu uusimpiin Premium-ominaisuuksiin: Premiumin avulla voit vaikuttaa paremmin katselukokemukseesi ja nauttia viihteestä ilman mainoksia ja nettiä sekä taustalla. Lisäksi voit kuunnella musiikkia ilman keskeytyksiä ja pääset testaamaan kokeellisia tekoälyominaisuuksia. Katso, mitä uutta on tarjolla jo tänään. Lue lisää blogistamme.
  • Muutos jäsenyyshintoihin Argentiinassa, Australiassa, Itävallassa, Chilessä, Saksassa, Puolassa ja Turkissa: YouTube Premiumin ja YouTube Music Premiumin henkilökohtaisen tilauksen, perhepaketin ja opiskelijajäsenyyden hinta nousee 1.11.2023 alkaen. Saksassa ja Turkissa korotamme myös vuositilausten hintoja. Nämä päätökset ovat aina vaikeita, mutta muutoksen ansiosta voimme jatkaa Premiumin ja Music Premiumin kehittämistä sekä tukea sisällöntuottajia ja artisteja, joita katsot ja kuuntelet YouTubessa. Uusi kuukausihinta päivittyy voimassa oleviin tilauksiin seuraavan laskutusjakson aikana. Näet jäsenyyden voimassa olevan hinnan ja laskutustavan tilisi Ostokset ja jäsenyydet ‐sivulta. Lue lisää YouTuben maksullisten tuotteiden hinnanmuutoksista täältä.

Lokakuu 2023

• YouTube Musicin kuunteleminen HomePodilla ja Fitbitillä: YouTube Music Premiumin tai YouTube Premiumin jäsenenä voit kuunnella ladattua musiikkia ja podcasteja tuetuilla Fitbit- ja Apple HomePod ‐laitteilla. Lue lisää.

Syyskuu 2023

• Kuuntele podcasteja YouTube Musicissa: Jos olet Euroopassa, Lähi-idässä tai Afrikassa, löydät nyt podcastit YouTube Music ‐sovelluksesta. Voit etsiä kiinnostavia podcasteja ja kuunnella niitä taustalla jäsenyydestä riippumatta. Katso, miten löydät podcasteja YouTube Musicista.
  • Kuuntele podcasteja YouTube Musicissa: Jos olet Kanadassa, Latinalaisessa Amerikassa, Aasiassa tai Tyynenmeren saarilla, löydät nyt podcastit YouTube Music ‐sovelluksesta. Voit etsiä kiinnostavia podcasteja ja kuunnella niitä taustalla jäsenyydestä riippumatta. Katso, miten löydät podcasteja YouTube Musicista.
  • Videoiden katselu 1080p Premium ‐tarkkuudella: YouTube Premiumin jäsenenä voit katsoa videoita 1080p Premium ‐tarkkuudella tietokoneella, mobiililaitteilla ja TV:n kautta. Lue lisää videon kuvanlaadun muuttamisesta täältä.

Heinäkuu 2023

YouTube Premium saatavilla uusilla alueilla: YouTube Premium on nyt saatavilla Bangladeshissa, Nepalissa, Pakistanissa ja Sri Lankassa. Premium-jäsenenä voit esimerkiksi katsoa YouTubea ilman mainoksia, kuunnella rajattomasti musiikkia YouTube Music ‐sovelluksessa ja tallentaa videoita offline-katselua varten. Tilaa YouTube Premium tai lue lisää Premium-eduista.

Huhtikuu 2023

• Kuuntele podcasteja YouTube Musicissa: Jos olet Yhdysvalloissa, löydät nyt podcastit YouTube Music ‐sovelluksesta. Voit etsiä kiinnostavia podcasteja ja kuunnella niitä taustalla jäsenyydestä riippumatta. Katso, miten löydät podcasteja YouTube Musicista.