YouTube Premium- en Music Premium-opdaterings en -promosies

Gebruik hierdie artikel om op hoogte te bly van al die nuutste promosie-aanbiedings en opdaterings aan jou YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatskap. Kry hier meer inligting oor YouTube (met advertensies).

Nuutste opdaterings

Opdaterings van die afgelope 2 weke

• YouTube Premium en YouTube Music Premium is beskikbaar in nuwe lande/streke: YouTube Premium en YouTube Music Premium is nou beskikbaar vir gebruikers in Azerbeidjan, Jamaika, Kazakstan, Libië, Marokko, Réunion, Tanzanië, Uganda, Jemen en Zimbabwe. Met Premium kan jy YouTube sonder advertensies kyk, onbeperkte musiek in die YouTube Music-app geniet, video’s vanlyn stoor, en meer. Met Music Premium kan jy advertensievry, vanlyn, en terwyl jou skerm af is na musiek luister op die YouTube Music-app. Sluit aan by Premium of Music Premium en kry meer inligting oor Premium-voordele en Music Premium-voordele.

Vorige opdaterings

Opdaterings van die afgelope 6 maande

Desember 2023

• Opdatering van lidmaatskappryse in Suid-Korea: Vanaf 8 Desember 2023 KST sal YouTube Premium en YouTube Music Premium se pryse verhoog. Ons neem nie hierdie besluite ligtelik nie, maar met hierdie opdatering sal ons kan aanhou om Premium te verbeter en die skeppers en kunstenaars wat jy op YouTube kyk, te ondersteun. Bestaande lede sal hulle nuwe maandelikse tarief in hul volgende faktureringsiklus sien. Gaan na die bladsy vir Aankope en lidmaatskappe vanaf jou rekening om jou huidige prys te kry of te verstaan hoe jy gefaktureer word. Kry hier meer inligting oor hierdie prysverandering.
  • YouTube Premium en YouTube Music Premium is beskikbaar in nuwe lande/streke: YouTube Premium en YouTube Music Premium is nou vir gebruikers beskikbaar in Algerië, Kambodja, Georgië, Ghana, Irak, Jordanië, Kenia, Laos, Tunisië en Senegal. Met Premium kan jy YouTube sonder advertensies kyk, onbeperkte musiek in die YouTube Music-app geniet, video’s vanlyn stoor, en meer. Met Music Premium kan jy advertensievry, vanlyn en terwyl jou skerm af is na musiek luister. Sluit aan vir Premium of Music Premium en kry meer inligting oor Premium-voordele en Music Premium-voordele.

November 2023

• Kyk na ons nuutste Premiumkenmerke: Van vroeë toegang tot AI-aangedrewe eksperimentele kenmerke, meer beheer oor jou kykervaring, advertensievrye, vanlyn agtergrondspeel en ’n ononderbroke musiekluisterervaring – hier is ’n paar van ons nuutste Premiumkenmerke vir professionele gebruikers, insluitend nuwe opdaterings wat jy vandag kan probeer. Lees meer daaroor op ons blog.
  • Opdatering van lidmaatskappryse in Argentinië, Australië, Oostenryk, Chili, Duitsland, Pole en Turkye: Vanaf 1 November 2023 sal YouTube Premium en YouTube Music Premium se individuele, gesins- en studentepakketpryse verhoog. In Duitsland en Turkye sal ons ook die pryse van jaarlikse pakkette verhoog. Ons neem nie hierdie besluite ligtelik nie, maar met hierdie opdatering sal ons kan voortgaan om Premium en Music Premium te verbeter en om die skeppers en kunstenaars waarna jy op YouTube kyk en luister, te ondersteun. Bestaande lede sal hulle nuwe maandelikse tarief in hul volgende faktureringsiklus sien. Gaan na die Aankope en Lidmaatskappe-bladsy van jou rekening om jou huidige prys te sien of om te verstaan hoe jy gefaktureer word. Kry hier meer inligting oor prysveranderinge vir betaalde YouTube-produkte.

Oktober 2023

• Luister na YouTube Music op HomePod en Fitbit: As jy ’n YouTube Music Premium- of YouTube Premium-lid is, kan jy na afgelaaide musiek en podsendings luister op gesteunde Fitbits and Apple HomePods. Kry meer inligting.

September 2023

• Luister na podsendings in YouTube Music: As jy in Europa, die Midde-Ooste of Afrika is, is podsendings nou in die YouTube Music-app beskikbaar. Soek podsendings waarvan jy hou en luister na hulle op die agtergrond, ongeag jou lidmaatskapstatus. Vind uit hoe om podsendings in YouTube Music te kry.
  • Luister na podsendings in YouTube Music: As jy in Kanada, Latyns-Amerika, Asië, of die Stille Oseaaneilande is, is podsendings nou in die YouTube Music-app beskikbaar. Soek podsendings waarvan jy hou en luister op die agtergrond na hulle, ongeag jou lidmaatskapstatus. Vind uit hoe om podsendings in YouTube Music te kry.
  • Kyk video’s in 1080 p Premium: Jy kan met YouTube Premium video’s in 1080 p Premium op rekenaar, TV en mobiele toestelle kyk.  Kry hier meer inligting oor hoe om die gehalte van jou video te verander.

Julie 2023

YouTube Premium is beskikbaar in nuwe lande/streke: YouTube Premium is nou in Bangladesj, Nepal, Pakistan en Sri Lanka beskikbaar. Met Premium kan jy YouTube sonder advertensies kyk, onbeperkte musiek in die YouTube Music-app geniet, video’s vanlyn stoor, en meer. Sluit aan by YouTube Premium of kry meer inligting oor Premium-voordele.

April 2023

• Luister na podsendings in YouTube Music: As jy in die VSA is, is podsendings nou in die YouTube Music-app beskikbaar. Soek podsendings waarvan jy hou en luister op die agtergrond na hulle, ongeag jou lidmaatskapstatus. Vind uit hoe om podsendings in YouTube Music te kry.