Registrera dig för en årsprenumeration på YouTube

Årsprenumerationer på Premium är förskottsbetalda engångsmedlemskap. När du prenumererar får du alla förmåner för Premium-medlemmar i tolv månader tills din prenumeration löper ut. Mer information om kvalificering finns nedan.

Kontrollera om du är kvalificerad för en årsprenumeration

Följ stegen nedan om du vill registrera dig för en årsprenumeration. När du har slutfört köpet kan du använda dina YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-förmåner överallt där du kan logga in med Google-kontot du använde när du köpte medlemskapet, även på kompatibla smart-tv:ar och spelkonsoler.

Om du vill registrera dig för en årsprenumeration:

• Du måste vara ny prenumerant på YouTube Premium eller Music Premium. Om du redan prenumererar på YouTube Premium eller YouTube Music Premium och vill byta till en årsprenumeration kan du läsa hur du gör här.
  • Du ska befinna dig i något av följande länder:
    • USA, Kanada, Mexiko, Brasilien, Ryssland, Tyskland, Thailand, Indien eller Japan.
    • För prenumeranter i Indien: Om du har en förbetald prenumeration på en eller tre månader kan du registrera dig för en årsprenumeration som börjar när den förbetalda prenumerationen upphör.
Obs! Årsprenumerationer är bara tillgängliga för enskilda användare. Vi erbjuder inte årsprenumerationer för användare med familjeprenumeration.

Hur fungerar årsprenumerationer på YouTube Premium?

När du köper en årsprenumeration betalar du i förväg för en engångsprenumeration. Det innebär att förmånerna upphör efter den tolvmånadersperiod du har betalat för. Du kan köpa upp till två års förbetald åtkomst till YouTube Music Premium eller YouTube Premium åt gången. Om du vill behålla förmånerna måste du köpa en ny prenumeration när medlemskapet upphör.

Det görs inga återbetalningar för årsprenumerationer, och årsprenumerationer kan inte pausas. Om du har frågor om din årsprenumeration kan du kontakta YouTube-supporten. Om du vill rapportera en bedräglig transaktion klickar du här.

Läs mer nedan om hur du registrerar dig. Du kan även utforska våra alternativ för betalmedlemskap och välja vilket som passar dig.

Registrera dig för en årsprenumeration på YouTube Premium

Följ stegen nedan om du vill registrera dig för en årsprenumeration på YouTube Premium eller Music Premium:

Registrera dig för en årsprenumeration på YouTube Premium eller YouTube Music Premium

1. Öppna YouTube- eller YouTube Music-appen på telefonen eller surfplattan.
  2. Logga in på det Google-konto du vill använda för medlemskapet.
  3. Tryck på din profilbild  följt av Skaffa YouTube Premium.
  4. Välj Årsvis bland prenumerationsalternativen.
  5. Slutför köpet.

Du kan bli ombedd att verifiera en pinkod för att skydda ditt köp. I så fall följer du stegen på skärmen för att slutföra verifieringsprocessen.

När du har slutfört köpet kan du använda dina YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-förmåner på en dator, Android- eller Apple-enhet genom att logga in på Google-kontot du använde när du köpte medlemskapet. Du kan kontrollera vilket datum prenumerationen upphör i avsnittet Betalmedlemskap på ditt konto.

Ändra typ av medlemskap

Om du har ett löpande YouTube Premium- eller Music Premium-medlemskap och vill byta till en årsprenumeration måste du först bekräfta att du befinner dig på en plats där årsprenumerationer är tillgängliga:

• USA
  • Kanada
  • Mexiko
  • Brasilien
  • Ryssland
  • Tyskland
  • Thailand
  • Indien
  • Japan

Om du är kvalificerad för en årsprenumeration behöver du avsluta ditt befintliga medlemskap. När du har sagt upp medlemskapet kan du registrera dig för en årsprenumeration på YouTube Premium eller Music Premium. Du får åtkomst till årsprenumerationen när den aktuella faktureringsperioden är slut.