YouTuben vuositilauksen ostaminen

Premiumin vuositilaukset ovat ennakkoon maksettuja, ei-toistuvia jäsenyyksiä. Kun olet tehnyt tilauksen, Premium-jäsenyyden edut ovat käytettävissäsi 12 kuukauden ajan, kunnes jäsenyys päättyy. Katso kelpoisuustiedot alta.

Vuositilauksen saatavuus

Voit tehdä vuositilauksen seuraamalla alla olevia ohjeita. Ostoksen jälkeen YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin edut ovat käytettävissäsi aina, kun kirjaudut sisään Google-tilillä, jolla olet ostanut jäsenyyden. Voit käyttää palvelua esimerkiksi yhteensopivilla älytelevisioilla ja pelikonsoleilla.

Voit ostaa vuositilauksen, kun nämä vaatimukset täyttyvät:

• Sinulla ei ole voimassa olevaa YouTube Premium- tai Music Premium ‑jäsenyyttä. Jos sinulla on jompikumpi näistä jäsenyyksistä ja haluat vaihtaa vuositilaukseen, katso ohjeet täältä.
  • Olet jossain seuraavista alueista:
    • Brasilia, Intia, Japani, Kanada, Meksiko, Saksa, Thaimaa, Venäjä tai Yhdysvallat.
    • Huomioitavaa Intiassa: Jos sinulla on ennakkoon maksettu yhden tai kolmen kuukauden tilaus, voit ostaa vuositilauksen, joka alkaa ennakkoon maksetun sopimuksen päätyttyä.
Huom. Vuositilaus on saatavilla vain yksittäisten käyttäjien tilauksiin. Perhepaketti ei ole saatavilla vuositilauksella.

Miten YouTube Premiumin vuositilaukset toimivat?

Kun ostat vuositilauksen, maksat ei-toistuvan tilauksen etukäteen. Maksullisen jäsenyyden edut päättyvät maksetun 12 kuukauden jakson jälkeen. Voit ostaa YouTube Music Premiumin tai YouTube Premiumin ennakkoon enintään kahdeksi vuodeksi kerrallaan. Jos haluat säilyttää edut jäsenyytesi päättyessä, sinun on ostettava uusi tilaus.

Vuositilauksista ei myönnetä hyvityksiä, eikä niitä voi keskeyttää. Jos sinulla on kysyttävää vuositilauksesta, ota yhteyttä YouTuben tukeen. Jos haluat ilmoittaa vilpillisestä maksusta, tee vaatimus täällä.

Katso alta ohjeet tilaamiseen. Tutustu myös maksullisten tilausten vaihtoehtoihin ja selvitä, mikä niistä sopii sinulle parhaiten.

YouTube Premiumin vuositilauksen tekeminen

Voit ostaa YouTube Premiumin tai Music Premiumin vuositilauksen seuraamalla alla olevia ohjeita.

YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin vuositilauksen tekeminen

1. Avaa puhelimen tai tabletin YouTube- tai YouTube Music ‐sovellus.
  2. Kirjaudu Google-tilille, jolla haluat aloittaa jäsenyyden.
  3. Napauta profiilikuvaasi  ja sitten Tilaa YouTube Premium.
  4. Valitse vaihtoehdoista vuositilaus.
  5. Viimeistele ostos.

Sinua saatetaan pyytää vahvistamaan ostos PIN-koodilla. Siinä tapauksessa tee vahvistus seuraamalla näytöllä näkyviä ohjeita.

Ostoksen jälkeen YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin edut ovat käytettävissäsi, kun kirjaudut tietokoneella tai Android- tai Apple-laitteella Google-tilille, jolla olet ostanut jäsenyyden. Voit tarkistaa tilauksen päättymispäivän tilisi Maksulliset jäsenyydet ‐osiosta.

Jäsenyystyypin muuttaminen

Jos sinulla on uusiutuva YouTube Premium- tai Music Premium ‑jäsenyys ja haluat vaihtaa vuositilaukseen, tarkista ensin, onko vuositilaus saatavilla alueellasi. Tuetut alueet:

• Yhdysvallat
  • Kanada
  • Meksiko
  • Brasilia
  • Venäjä
  • Saksa
  • Thaimaa
  • Intia
  • Japani

Jos vuositilaus on saatavilla, sinun pitää ensin perua nykyinen jäsenyytesi. Sen jälkeen voit ostaa YouTube Premiumin tai Music Premiumin vuositilauksen. Vuositilauksesi alkaa voimassa olevan laskutusjakson päätyttyä.