Sluit aan vir YouTube se jaarlikse pakket

Jaarlikse Premium-pakkette is vooraf betaalde lidmaatskappe wat nie herhaal nie. As jy inteken, kan jy 12 maande se Premium-lidmaatskapvoordele geniet totdat jou pakket verval. Kry die besonderhede oor kwalifisering hier onder.

Kyk of jy vir ’n jaarlikse pakket kwalifiseer

Volg die stappe hier onder om vir ’n jaarlikse pakket aan te sluit. Nadat jy jou aankoop voltooi het, kan jy jou YouTube Premium- of YouTube Music Premium-voordele gebruik oral waar jy kan aanmeld met die Google-rekening wat jy gebruik het om jou lidmaatskap te koop, insluitend op versoenbare slim-TV’s of speletjiekonsoles.

Om vir ’n jaarlikse pakket aan te sluit, moet jy:

• Nie ’n bestaande YouTube Premium- of Music Premium-intekenaar wees nie. As jy ’n bestaande YouTube Premium- of YouTube Music Premium-lidmaatskap het en na ’n jaarlikse pakket toe wil oorskakel, kan jy hier uitvind hoe om dit te doen.
  • In enige van die volgende liggings geleë wees:
    • Verenigde State, Kanada, Meksiko, Brasilië, Rusland, Duitsland, Thailand, Indië en Japan.
    • Nota vir intekenaars in Indië: As jy ’n vooraf betaalde pakket van 1 maand of 3 maande het, kan jy vir ’n jaarlikse pakket aansluit wat sal begin wanneer jou vooraf betaalde pakket verval.
Let wel: Jaarlikse pakkette is slegs vir individuele gebruikers beskikbaar. Ons bied nie jaarlikse pakkette vir gebruikers van gesinspakkette aan nie.

Hoe werk YouTube Premium se jaarlikse pakkette?

Wanneer jy ’n jaarlikse pakket koop, betaal jy vooraf vir ’n nieherhalende, individuele intekening. Dit beteken dat jou betaalde lidmaatskap se voordele sal eindig ná die tydperk van 12 maande waarvoor jy betaal het. Jy kan op een slag tot 2 jaar se vooraf betaalde toegang tot YouTube Music Premium of YouTube Premium koop. Nadat jou lidmaatskap verval het, sal jy nog ’n pakket moet koop om toegang tot jou voordele te behou.

Terugbetalings is nie vir jaarlikse pakkette beskikbaar nie, en jaarlikse pakkette kan nie onderbreek word nie. Kontak YouTube-steundienste as jy vrae oor jou jaarlikse pakket het. Dien hier ’n eis in as jy ’n bedrieglike transaksie wil aangee.

Kry hier onder meer inligting oor hoe om aan te sluit. Jy kan ook ons opsies vir betaalde lidmaatskap bekyk om te besluit watter een reg is vir jou.

Sluit aan vir YouTube Premium se jaarlikse pakket

Volg die stappe hier onder om vir YouTube Premium of Music Premium se jaarlikse pakket aan te sluit.

Sluit aan vir YouTube Premium of YouTube Music Premium se jaarlikse pakket

1. Maak die YouTube- of YouTube Music-app op jou foon of tablet oop.
  2. Meld aan by die Google-rekening waar jy jou lidmaatskap wil begin.
  3. Tik op jou profielfoto  en dan Kry YouTube Premium.
  4. Kies “jaarliks” vanuit die pakketopsies.
  5. Voltooi jou aankoop.

Jy sal dalk gevra word om ’n PIN te bevestig om jou aankoop te beveilig. Indien wel, moet jy die stappe op die skerm volg om die verifikasieproses te voltooi.

Nadat jy jou aankoop voltooi het, kan jy jou YouTube Premium- of YouTube Music Premium-voordele op ’n rekenaar of ’n Android- of Apple-toestel gebruik deur aan te meld by die Google-rekening wat jy gebruik het om jou lidmaatskap te koop. Jy kan die datum waarop jou pakket eindig nagaan deur na jou rekening se Betaalde lidmaatskappe-afdeling toe te gaan.

Verander jou soort lidmaatskap

As jy ’n voortgesette YouTube Premium- of Music Premium-lidmaatskap het en jy wil na ’n jaarlikse pakket toe oorskakel, moet jy eers bevestig dat jy in ’n ligging is waar jaarlikse pakkette beskikbaar is:

• Verenigde State
  • Kanada
  • Meksiko
  • Brasilië
  • Rusland
  • Duitsland
  • Thailand
  • Indië
  • Japan

As jy vir ’n jaarlikse pakket kwalifiseer, sal jy jou bestaande lidmaatskap moet kanselleer. Nadat jy jou lidmaatskap gekanselleer het, kan jy aansluit vir ’n jaarlikse pakket vir YouTube Premium of Music Premium. Jou toegang tot die jaarlikse pakket sal aan die einde van jou huidige faktureringsiklus begin.