Vastailmoitus Art Track -videosta

Nämä ohjeet on tarkoitettu YouTube Studio Content Managerin käyttäjille, jotka tekevät Art Track -videoita. Muille soveltuvat ohjeet vastailmoituksen tekemiseen löytyvät tästä artikkelista.

Jos Art Track -video on mielestäsi poistettu virheellisesti, voit lähettää vastailmoituksen. Vastailmoitus on oikeudellinen pyyntö palauttaa käyttöön sisältö, joka on poistettu väitetyn tekijänoikeusloukkauksen takia.

Näet väitetyn tekijänoikeusloukkauksen takia poistetut Art Track -videot YouTube Studio Content Managerin Raportit  ‑sivulta. Katso lisätietoja.

Lähetä vastailmoitus vain, jos uskot, että sisällön poistaminen johtui sisällön väärintunnistuksesta tai muusta virheestä.

Huomioitavaa

• Lähetä vastailmoitus aina Content Managerin asetuksiin lisätystä, ilmoituksiin käytettävästä ensisijaisesta sähköpostiosoitteesta tai osoitteesta, jossa näkyy yrityksen verkkotunnus.
  • Kaikki vaaditut tiedot on ilmoitettava sähköpostin viestiosassa (ei liitteenä) ja lähetettävä osoitteeseen copyright@youtube.com.

Vastailmoitukseen pitää sisällyttää seuraavat asiat:

1. Sähköpostiotsikko

Sähköpostiotsikon pitää olla "YouTuben tekijänoikeusvastailmoitus".

2. Yhteystiedot

Tarvitsemme seuraavat tiedot, jotta voimme ottaa yhteyttä sinuun tai edustajaasi vastailmoitusta koskevissa asioissa:

• Koko virallinen nimi (etu- ja sukunimi, ei yrityksen nimeä)
    • Jos olet jakelijan valtuutettu edustaja, kuten asianajaja, kerro myös suhteesi jakelijaan.
  • Sähköpostiosoite
  • Katuosoite
  • Puhelinnumero.

3. Art Track -videoiden tarkat URL-osoitteet

Vastailmoituksessa on oltava linkit poistettuun Art Track -videoon. Kanavan nimi tai URL-osoite tai muut yleiset tiedot eivät riitä.

Linkit on toimitettava täsmällisessä URL-muodossa sähköpostin viestiosassa (ei liitetiedostona). Osoitteen pitää olla muotoa www.youtube.com/watch?v=xxxxxxxxxxx

Yhdessä sähköpostissa voi ilmoittaa enintään 30 Art Track -videota.

4. Lakiteksti

Hyväksy seuraavat lausunnot ja lisää ne sähköpostiviestin tekstiosioon:

• "Asetun sen liittovaltion oikeusistuimen oikeudenkäyttöalueen alaisuuteen, jossa kotiosoitteeni sijaitsee. Jos kotiosoitteeni sijaitsee Yhdysvaltain ulkopuolella, asetun sen oikeudenkäyttöalueen alaisuuteen, jossa YouTube sijaitsee. Hyväksyn kantajan esittämän haasteen."
  • "Uskon väärästä valasta seuraavista rangaistuksista tietoisena vilpittömästi, että materiaali on poistettu tai poistettu käytöstä virheellisesti tai virheellisen tunnistuksen seurauksena."

5. Allekirjoitus

Vastailmoituksiin vaaditaan kumppanin tai hänen valtuutetun edustajansa fyysinen tai sähköinen allekirjoitus.

Jotta voit täyttää vaatimuksen, sinä (kumppanina) tai valtuuttamasi edustaja voitte lisätä koko virallisen nimen allekirjoitukseksi ilmoituksen alaosaan. Nimen on oltava koko virallinen nimi (etu- ja sukunimi, ei yrityksen nimeä).

6. Viesti vaatimuksen tekijälle

Lisää vastailmoitukseen vaatimuksen tekijälle suunnattu viesti, jossa selität, miksi video on mielestäsi poistettu tai tunnistettu virheellisesti.

Lähetä kaikki yllä olevat tiedot sähköpostiviestin viestiosiossa (älä liitteenä) osoitteeseen copyright@youtube.com.