Etiquetar productes als curts

Si formes part de la prova pilot per etiquetar productes inclosos als teus vídeos, també pots etiquetar els productes que hi ha als teus curts. L'obtenció de guanys amb l'etiquetatge de productes funciona de la mateixa manera als curts i als vídeos.

Per etiquetar un producte als curts, se't demanarà que segueixis els mateixos passos que per etiquetar un producte al contingut de vídeo. De moment, l'etiquetatge de productes només és possible a través de Studio a l'ordinador.

Als curts només es mostra una etiqueta de producte als espectadors, mentre que als vídeos estàndard es poden mostrar fins a 30 productes etiquetats a la llista de productes. Per tant, si etiquetes diversos productes, els espectadors només veuran el primer de la llista. Els espectadors veuran una targeta de producte a la part inferior de la pantalla. Podran tocar-la per visitar la pàgina del producte i així veure'n més detalls i començar a comprar.

Si els curts inclouen música o contingut reclamat, no s'hi difondran etiquetes de productes.