Hersien komponente vir lisensieerbaarheid

Skeppermusiek is nou beskikbaar vir VSA-skeppers in die YouTube Vennootprogram (YVP). Uitbreiding na YVP-skeppers buite die VSA is hangende.

Voordat jy musiek vir lisensiëring op Skeppermusiek aanbied, kan jy jou komponentelys filtreer om te sien watter komponente lisensieerbaar is. As ’n komponent nie kwalifiseer nie, kan jy besonderhede sien oor waarom dit nie lisensieerbaar is nie.

Let wel: Slegs klankopnamekomponente kan vir lisensiëring op Skeppermusiek aangebied word.

Vind uit watter komponente kan gelisensieer word

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Kies Bates in die linkerkieslys.
  3. Klik op die filterbalk en dan Lisensiëring.
  4. Kies een of meer filters:
  5. Klik op PAS TOE.
Let wel: Jy kan in die Lisensiestrategie-kolom op die Bates-bladsy sien watter lisensiestrategie ’n bate het. Klik op die filterbalk en dan Lisensiestrategieë om jou batelys volgens lisensiestrategie te filtreer.

Voer data oor lisensiëringstatus uit

1. Volg die instruksies hierbo om die data wat jy wil uitvoer, te sien.
  2. Om alle bates op ’n enkele bladsy te kies, merk die "Kies alles"-blokkie aan die bokant. Om alle bates op alle bladsye te kies, merk die "Kies alles"-blokkie aan die bokant en dan “Kies alles wat pas”.
    • Let wel: Jy kan ’n maksimum van 2 miljoen bates op ’n slag kies.
  3. Klik op Voer uit in die boonste banier en dan Kommageskeide waardes (.csv). Die CSV-lêer sal begin verwerk.
    • Let wel: Jy kan die bladsy verlaat of ander grootmaathandelinge uitvoer terwyl die lêer verwerk word.
  4. Wanneer die lêer gereed is, klik op LAAI AF.

Verstaan waarom ’n lêer nie gelisensieer kan word nie

Op die Bates  -bladsy wys die Lisensiëring-kolom die lisensiëringstatus van jou bates. Hou jou muiswyser oor Kwalifiseer nie  om uit te vind waarom ’n bate nie gelisensieer kan word nie:

Botsende ingebedde komposisie-eienaarskap in die VSA Komposisiedeel kan in die VSA nie in konflik wees nie.

Botsende klankopname-eienaarskap in die VSA

Klankopname-eienaarskap kan in die VSA nie in konflik wees nie.
Kontrakdatum het nog nie begin nie Kontrakdatum moet nog begin.

Onversoenbare batebeleid

Die bate se passingbeleid kan nie blokkeerkriteria vir minder as 30 sekondes bevat nie.

• Let wel: As jou bate se passingbeleid ’n roeteer-na-hersiening-reël het, sal skeppers nie in kennis gestel word van potensiële passings tydens oplaai nie en sal hulle ’n lisensie handmatig moet toepas.

Onversoenbare batebeleid vir ingebedde komposisies

Die ingebedde komposisiedeel se passingbeleid kan nie naspoorkriteria of blokkeerkriteria vir minder as 30 sekondes hê nie.

• Let wel: Dit is slegs verwant aan lisensiegewers van opvoerregte.
Nie voldoende ingebedde komposisie-eienaarskap in die VSA nie Komposisiedeel moet volle eienaarskap in die VSA hê.
Nie voldoende klankopname-eienaarskap in die VSA nie Klankopname moet volle eienaarskap in die VSA hê.

Klankopname se vrystellingdatum is in die toekoms

Vrystellingdatum vir die klankopname kan nie in die toekoms wees nie.

Die aktiewe verwysings van die bate is inkonsekwent

Kan nie verifieer dat al die verwysings van dieselfde klankopname is nie.
Die aktiewe verwysings van die bate is nie eksklusief genoeg nie Die verwysingslêer(s) bevat uitsluitings.

Die bate het geen aktiewe verwysing nie

Daar moet ten minste een aktiewe verwysing in die bate wees.

Die bate is nie volledig saamgevoeg nie

’n Ander bate wat by hierdie bate pas, bestaan in YouTube se databasis.

Ander redes

Hersien aangepaste pryse

Sommige publiseerders stel vloerpryse op komponente wat hulle besit, wat die laagste prys verteenwoordig waarby ’n snit gelisensieer kan word. Wanneer ’n publiseerder ’n vloerprys stel, moet die handelsmerk/verspreider voldoen aan die prys wat in Studio Inhoudbestuurder gestel is.

As jy voorafgestelde lisensiestrategieë gebruik het wat nie aan ’n publiseerder se vloerprys voldoen nie, sal die strategie outomaties in Skeppermusiek bygewerk word om verlies van lisensieerbaarheid te voorkom.

Gaan só prysveranderinge na wat deur publiseerders gemaak is:

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Kies op die linkerkieslys Lisensiebestuur  en maak ’n strategie met aangepaste pryse oop.
    • Soek strategieë of komponente met aangepaste pryse deur kolomme vir Aangepaste pryse en Komponente onder aangepaste pryse op die Lisensiebestuur-bladsy deur te kyk.
    • Aangepaste lisensiestrategietitels volg die skema: “Jou lisensiestrategietitel – publiseerder wat vloerpryse opgestel het | vloerprystipe”
  3. Kies op die linkerkieslys Aangepaste pryse
  4. Hou jou muis oor die aangepaste prys om besonderhede te vergelyk.
    • Aangepaste pryse word aangedui met ’n asterisk *.

Jy kan ook prysveranderinge kry deur Geskiedenis vir enige lisensiestrategie te kies.