Licensiera ditt innehåll och dina rättigheter till YouTube

Om du är intresserad av att hantera ditt innehåll eller relaterade rättigheter på YouTube kan du läsa vår översikt över verktygen för upphovsrättshantering på YouTube.

Om du vill ta bort innehåll som du anser har laddats upp utan ditt medgivande och som gör intrång i din upphovsrätt eller andra relaterade rättigheter kan du skicka in en begäran om borttagning av upphovsrättsskäl.

Om du i stället för att begära borttagning av innehåll vill undersöka om du har möjlighet att licensiera din upphovsrätt eller andra relaterade rättigheter direkt till YouTube, kan det enklaste sättet vara att skapa en egen YouTube-kanal och ladda upp innehållet själv. Ta reda på mer och få hjälp som YouTube-kreatör.