Sisällön ja oikeuksien lisensointi YouTubelle

Jos olet kiinnostunut sisältösi tai siihen liittyvien oikeuksien hallinnoinnista YouTubessa, tutustu YouTuben tarjoamiiin tekijänoikeustyökaluihin.

Jos haluat poistaa sisältöä, joka on mielestäsi ladattu luvatta ja loukkaa tekijänoikeuksiasi tai muita oikeuksiasi, voit lähettää tekijänoikeuspoistopyynnön.

Voit poistopyynnön tekemisen sijaan selvittää, olisiko sinun mahdollista lisensoida tekijänoikeudet tai muut oikeudet suoraan YouTubelle. Tämä onnistuu helpoiten luomalla oman YouTube-kanavan ja lataamalla sinne sisältöä itse. Katso lisätietoja ja tutustu YouTube-sisällöntuottajille saatavilla olevaan tukeen.