Licensér dit indhold og dine rettigheder til YouTube

Hvis du er interesseret i at administrere dit indhold eller dine relaterede rettigheder på YouTube, kan du se oversigten over værktøjer til administration af ophavsret, som YouTube tilbyder.

Hvis du vil fjerne indhold, som du mener er blevet uploadet uden din tilladelse, og som krænker din ophavsret eller andre relaterede rettigheder, kan du indsende en anmodning om fjernelse på grund af ophavsret.

Hvis du vil se, om det er muligt for dig at give licens til dit ophavsretsbeskyttede indhold eller andre relaterede rettigheder direkte til YouTube i stedet for at anmode om fjernelse af indhold, er den nemmeste måde at oprette din egen YouTube-kanal og selv uploade dit indhold. Få flere oplysninger, og få hjælp som youtuber