Concedir la llicència del teu contingut i els teus drets a YouTube

Si vols gestionar el teu contingut o els drets relacionats a YouTube, consulta el nostre article Informació general sobre les eines de gestió de drets d'autor que ofereix YouTube.

Per suprimir contingut que creus que s'ha penjat sense el teu permís i que infringeix els teus drets d'autor o altres drets relacionats, pots enviar una sol·licitud de retirada per infracció dels drets d'autor.

Si, en comptes de sol·licitar la supressió de contingut, vols saber si pots concedir la llicència dels teus drets d'autor o d'altres drets relacionats directament a YouTube, la manera més senzilla de comprovar-ho és crear un canal de YouTube i penjar-hi el teu contingut. Obtén més informació i rep ajuda com a creador de YouTube.