Dette endres i skolekontoer på YouTube

En Google Workspace for Education-konto er en e-postadresse du får av skolen din. I slike kontoer er det administratoren for skolen som styrer tilgangen din til Google-produkter som YouTube.

Fra og med 1. september 2021 blir YouTube-skolekontoen din flyttet til en begrenset versjon av YouTube hvis skoleadministratoren angir at du er under 18 år gammel. YouTube-kanalen din kommer ikke lenger til å være knyttet til skolekontoen, og du kan ikke laste opp nye videoer på denne kanalen lenger. Du merker disse endringene bare når du bruker YouTube med Google Workspace for Education-skolekontoen din – ikke den personlige kontoen.

Kontobegrensninger for brukere under 18 år

Hvis du er elev ved en barne- eller ungdomsskole og merket som under 18 år av skoleadministratoren, er YouTube-innholdet og -funksjonene begrenset når du er logget på Google Workspace for Education-kontoen din.

Her er noen av funksjonene som ikke er tilgjengelige hvis skoleadministratoren har merket deg som under 18 år:

Se

• direktesendte videoer

Interaksjon med andre

• varsler (unntatt personlig tilpassede varsler med høydepunkter fra aktiviteten på kanalen)
  • kommentarer
  • direktechat
  • Opprett
  • kanaler
  • direktesendinger
  • innlegg
  • offentlige og ikke-oppførte spillelister
  • snuttsamlinger
  • Shorts-videoer
  • videoopplastinger

Kjøp

• kanalmedlemskap
  • varer for skapere
  • donasjoner via YouTube Veldedighet
  • filmer og TV-serier
  • Super Chat og Super Stickers

YouTube-apper

• YouTube Music
  • YouTube Studio
  • YouTube TV
  • YouTube VR

Diverse annet

• casting til TV-en
  • Tilknyttede gamingkontoer
  • Inkognito
  • Personlig tilpassede annonser
  • Begrenset innhold-modus

Last ned og lagre innholdet ditt

Hvis du er over 18 år:

Kontakt skoleadministratoren:

• Be skoleadministratoren angi at du er over 18 år.

Når administratoren har oppdatert innstillingene dine, gjør du følgende:

• Logg på YouTube.
  • Gå til opprett en kanal, og fullfør arbeidsflyten. Kontoen din blir synlig, og du kan fortsette å opprette videoer på YouTube-kanalen som er tilknyttet skolekontoen din.

Hvis du er under 18 år:

• Bruk Google Takeout til å laste ned og lagre videoene du har opprettet på YouTube, samt andre data (f.eks. kommentarer og søkeloggen). Hvis kontoen din ble opprettet etter september 2021, har du 60 dager på deg til å laste ned dataene dine etter skoleadministratoren angir at du er under 18 år.
Merk: Google Takeout er tilgjengelig hvis skoleadministratoren aktiverer den for kontoen din.