Actualment, els nostres equips estan rebent uns volums de sol·licituds d'assistència molt alts. És possible que tardem més temps de l'habitual a respondre a les preguntes enviades per correu electrònic, xat i Twitter (@TeamYouTube).

Entendre els canvis dels comptes de centre educatiu a YouTube

Un compte de Google Workspace for Education és una adreça electrònica que et proporciona el teu centre educatiu. En aquest tipus de compte, l'administrador del teu centre educatiu gestiona el teu accés als productes de Google, com ara YouTube.

A partir de l'1 de setembre de 2021, si l'administrador del teu centre educatiu indica que ets menor de 18 anys, el teu compte de YouTube de centre educatiu passarà a una versió limitada de YouTube. El teu canal de YouTube deixarà d'estar vinculat al teu compte de centre educatiu i no hi podràs penjar vídeos nous. Aquests canvis només afecten l'experiència de YouTube del teu compte de centre educatiu des de Google Workspace for Education, no des del teu compte personal.

Restriccions del compte per a usuaris menors de 18 anys

Si formes part d'una institució d'educació primària o secundària i l'administrador del centre educatiu ha indicat que tens menys de 18 anys, se't restringiran alguns continguts i funcions de YouTube en iniciar la sessió al compte de Google Workspace for Education.

A continuació, s'indiquen algunes funcions que no estan disponibles si l'administrador del teu centre educatiu ha indicat que ets menor de 18 anys:

Funcions de visualització

• Vídeos de reproducció en directe

Interacció

• Notificacions (excepte les personalitzades amb activitats destacades)
  • Comentaris
  • Xat en directe
  • Funcions de creació
  • Canal
  • Reproduccions en directe
  • Publicacions
  • Llistes de reproducció públiques i ocultes
  • Històries
  • Curts
  • Pujades de vídeos

Funcions de compres

• Abonaments al canal
  • Productes de marxandatge del creador
  • Donacions de YouTube Giving
  • Pel·lícules i programes de televisió
  • Super Chat i Super Stickers

Aplicacions de YouTube

• YouTube Music
  • YouTube Studio
  • YouTube TV
  • YouTube RV

Altres

• Emissions al televisor
  • Comptes de videojocs connectats
  • Incògnit
  • Anuncis personalitzats
  • Mode restringit

Baixar i desar contingut

Si tens més de 18 anys:

Contacta amb l'administrador del teu centre educatiu:

• Demana a l'administrador del teu centre educatiu que indiqui que tens més de 18 anys al teu compte.

Quan el teu administrador hagi actualitzat la configuració:

• Inicia la sessió a YouTube.
  • Ves a la pàgina per crear un canal i completa el flux. El teu compte serà visible i podràs continuar creant vídeos al canal de YouTube del teu compte de centre educatiu.

Si tens menys de 18 anys:

• Utilitza Google Takeout per baixar i desar els teus vídeos i altres dades (com ara els comentaris i l'historial de cerques) que hagis creat a YouTube. Si el teu compte s'ha creat després del setembre de 2021, tens 60 dies per baixar les teves dades a partir del moment en què l'administrador del teu centre educatiu indica que tens menys de 18 anys.
Nota: Google Takeout està disponible si l'administrador del teu centre educatiu l'activa per al teu compte.