Se og administrer videoer i Studio-innholdsbehandlingen

Funksjonene som er beskrevet i denne artikkelen, er bare tilgjengelige for brukere av YouTube Studio-innholdsbehandlingen. Her finner du mer informasjon om hvordan du administrerer videoer i YouTube Studio.

Med YouTube Studio-innholdsbehandlingen kan du se og administrere videoer fra kanaler som er knyttet til innholdsbehandlingen din. Gå til Last opp og gjør krav på videoer for å finne ut mer om opplastingsmetoder.

Finn videoer

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. Velg Videoer på menyen til venstre.
  3. Videoer-siden kan du bytte mellom fanen Opplastinger og Direkte.
    • Opplastinger viser videoer lastet opp på kanaler som er knyttet til innholdsbehandlingen din.
    • Direkte viser tidligere lagrede direktesendinger fra kanaler som er knyttet til innholdsbehandlingen din.
  4. Klikk på filterlinjen , og velg et filter for å finjustere listen. Du kan for eksempel velge kanal, opphavsrettsadvarsler, inntektsgenerering, videodato eller video-ID.
  5. Klikk på en video. På siden som åpnes, ser du en oversikt over metadataene, innstillingene, miniatyrbildet og annen informasjon om videoen.
  6. Velg en fane på menyen til venstre for å utføre flere handlinger:
    • Statistikk: Her kan du se resultatdata for videoen.
    • Redigerer: Her kan du redigere videoen, legge til overleggskort og endre andre videoelementer.
    • Undertekster: Her kan du legge til undertekster i videoen.
    • Inntektsgenerering: Her kan du slå på inntektsgenerering for videoen ved å velge opplastingsregler og annonseformater. Finn ut mer.
    • Rettighetsadministrering: Her kan du slå på Content ID-samsvar og velge en samsvarsregel.
      • Merk: Content ID er bare tilgjengelig for kvalifiserte partnere med innhold som er kvalifisert for Content ID. Du skal bare slå på Content ID-samsvar for en video hvis du har enerett på alt lyd- og bildeinnhold i den.
    • Krav: Her kan du åpne videoen i Videoer med krav-visningen og se andre krav mot videoen.
    • Retningslinjer: Her ser du retningslinjene som gjelder for videoen.

Eksporter videolisten

Slik laster du ned en fil med informasjon om videoene dine:

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. Velg Videoer på menyen til venstre.
  3. (Valgfritt) Klikk på filterlinjen øverst, og bruk filtrene til å finstemme listen over videoer.
  4. Velg videoene du vil eksportere.
    • For å velge videoer enkeltvis merker du av i boksene i kolonnen til venstre.
    • Hvis du vil velge alle videoene på siden, merker du av i «Velg alle»-boksen øverst.
    • Hvis du filtrerer etter kanal, kan du merke av for «Velg alle» øverst og klikke på Velg alle som samsvarer for å velge alle videoer på alle sider.
  5. Klikk på Eksportér etterfulgt av på banneret øverst, og velg Videoer (.csv) eller Videoer (Google Regneark).
  6. Når filen er ferdigbehandlet, kan du gjøre følgende:
    • Hvis du har valgt CSV, klikker du på LAST NED på banneret øverst.
    • Hvis du har valgt Google Regneark, klikker du på ÅPNE REGNEARK I ET NYTT VINDU på banneret øverst.

Administrer flere videoer samtidig

1. Logg på Studio-innholdsbehandlingen.
  2. Velg Videoer på menyen til venstre.
  3. Finn videoene du vil oppdatere. For å finstemme listen klikker du på filterlinjen og velger ønskede filtre.
    • Hvis du vil velge alle videoene på en side, merker du av i boksen øverst. For å velge alle videoene på alle sidene, merker du av i boksen øverst og klikker på Velg alle som samsvarer.
  4. Merk av for videoene du vil oppdatere.
  5. Klikk på Rediger på banneret øverst, og velg en eller flere handlinger. Eksempler:
    • Content ID-samsvar: Du kan slå på Content ID og opprette referanser for flere videoer samtidig.
    • Opplastingsregel: Slå på inntektsgenerering for flere videoer samtidig.
  6. Klikk på OPPDATER VIDEOENE.