Bekyk en bestuur video’s in Studio Inhoudbestuurder

Kenmerke wat in hierdie artikel beskryf word, geld slegs vir gebruikers van YouTube Studio Inhoudbestuurder. Jy kan hier meer te wete kom oor die bestuur van video’s in YouTube Studio.

Jy kan met YouTube Studio Inhoudbestuurder video’s vanaf die kanale wat aan jou Inhoudbestuurder gekoppel is, bekyk en bestuur. Vir meer inligting oor video-oplaaimetodes, kan jy na Laai jou video’s op en eis hulle op gaan kyk.

Soek video’s

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Kies Video's op die linkerkieslys.
  3. Jy kan op die Video’s-bladsy tussen die Oplaaie- en Regstreeks-oortjies wissel.
    • Oplaaie wys video’s wat na kanale opgelaai is wat aan jou Inhoudbestuurder gekoppel is.
    • Regstreeks wys vorige gestoorde regstreekse strome van kanale wat aan jou Inhoudbestuurder gekoppel is.
  4. Klik die filtreerbalk en kies ’n filter om die lys te verfyn, soos: Kanaal, Kopieregwaarskuwings, Monetisering, Videodatum of Video-ID.
  5. Klik ’n video. ’n Besonderhedebladsy maak oop om ’n oorsig van die video se metadata, instellings, miniprent en ander inligting te wys.
  6. Kies ’n oortjie op die linkerkieslys om meer dinge te doen:
    • Analytics: Om meer data oor die video se prestasie te kry.
    • Redigeerder: Om jou video te redigeer, kaarte by te voeg en ander video-elemente te verander.
    • Onderskrifte: Om onderskrifte by die video te voeg.
    • Monetisering: Om videomonetisering aan te skakel deur ’n oplaaibeleid en advertensieformate te kies. Kom meer te wete.
    • Regtebestuur: Om Content ID-passing aan te skakel en ’n passingbeleid te kies.
      • Let wel: Content ID-passing is slegs beskikbaar vir kwalifiserende vennote wat inhoud besit wat geskik is vir Content ID. Jy moet net Content ID-passing op 'n video aanskakel wanneer jy eksklusiewe regte op al die video se oudio- en visuele inhoud het.
    • Eise: Om die video in die Opgeëisde video’s-aansig oop te maak en ander eise op die video te sien.
    • Beleid: Om beleide te bekyk wat op die video toegepas word.

Voer videolys uit

Om ’n lêer af te laai wat inligting bevat oor jou video’s:

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Kies Video’s op die linkerkieslys.
  3. (Opsioneel) Klik die filtreerbalk aan die bokant en pas filters toe om die lys video’s te verfyn.
  4. Kies die video’s wat jy wil uitvoer.
    • Merk die blokkies in die linkerkolom om individuele video’s te kies.
    • Merk die “Kies alles”-blokkie aan die bokant om alle video’s op die bladsy te kies.
    • As jy volgens kanaal filtreer, kan jy “Kies alles” aan die bokant merk en Kies alle passings klik om alle video’s op alle bladsye te kies.
  5. Klik Voer uit en dan op die boonste banier en kies dan Video’s (.csv) of Video’s (Google Blaaie).
  6. Wanneer die lêer klaar verwerk is:
    • Vir ’n .csv-lêer: Klik LAAI AF op die boonste banier.
    • Vir ’n Google Blaaie-lêer: Klik MAAK BLAAIE OOP IN NUWE VENSTER op die boonste banier.

Bestuur veelvuldige video’s gelyktydig

1. Meld aan by Studio Inhoudbestuurder.
  2. Kies Video's op die linkerkieslys.
  3. Kry die video’s wat jy wil opdateer. Om die lys te verfyn, moet jy die filtreerbalk klik en filters toepas.
    • Merk die blokkie aan die bokant om alle video’s op ’n bladsy te kies. Merk die blokkie aan die bokant en klik Kies alle passings om alle video’s op alle bladsye te kies.
  4. Klik een of meer merkblokkies langs die video’s wat jy wil opdateer.
  5. Klik Redigeer op die boonste banier en kies een of meer handelinge. Byvoorbeeld:
    • Content ID-passing: Om Content ID aan te skakel en verwysings vir veelvuldige video’s gelyktydig te skep.
    • Oplaai-beleid: Om monetisering vir veelvuldige video’s gelyktydig aan te skakel.
  6. Klik DATEER VIDEO'S OP.