Kvalificering, tillgänglighet och policyer för Super Thanks

Med Super Thanks (kallades tidigare tittarapplåd) kan kreatörer få intäkter från tittare som vill visa extra uppskattning för deras Shorts-videor och videor i långt format.

Tittarna kan köpa en rolig animation som heter Super Thanks i en video i långt format eller Shorts-video. Det är en engångsanimation som endast visas för köparen ovanför videon i långt format eller Shorts-videon. Som extra bonus får köparen också lägga upp en tydlig, färgstark och anpassningsbar kommentar i kommentarsfältet. Super Thanks finns i några olika prisnivåer för tittarna att välja mellan.

Super Thanks

Prenumerera på kanalen YouTube Creators för att få de senaste nyheterna, uppdateringar och tips.

Kvalificering

Kvalificering för kanaler

Om du vill kvalificera dig för Super Thanks måste du först uppfylla minimikraven för tittarbidragsfunktioner. Bekräfta sedan att du uppfyller kriterierna nedan för Super Thanks:

• Du bor på någon av de tillgängliga platserna.
  • Du (och ditt MCN-nätverk) har godkänt och följer våra villkor och policyer (inklusive den relevanta modulen för handelsprodukter).
  • Kanalen får inte ha märkts som avsedd för barn eller ha ett betydande antal videor markerade som avsedda för barn eller inte tillåtna

Vissa musikkanaler är eventuellt inte kvalificerade för Super Thanks. Musikkanaler med SRAV-avtal är till exempel inte kvalificerade just nu.

Om du har åtkomst visas fliken Supers i avsnittet Intäkter i YouTube Studio.

Kvalificering för enskilda videor i långt format och Shorts-videor

Super Thanks är inte tillgängligt för följande typer av videor i långt format och Shorts-videor:

• åldersbegränsade
  • olistade
  • privata
  • avsedda för barn
  • videor i långt format eller Shorts-videor med Content ID-anspråk
  • videor i långt format eller Shorts-videor med YouTube Giving-insamlingar
  • livestreamar eller premiärer medan de är live (funktionen är tillgänglig på arkiverade videor i långt format efteråt)
  • videor i långt format eller Shorts-videor med kommentarer inaktiverade
Tillgänglighet

Super Thanks är tillgängligt för kvalificerade kreatörer i följande länder:

• Algeriet
  • Amerikanska Samoa
  • Argentina
  • Aruba
  • Australien
  • Österrike
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgien
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnien-Hercegovina
  • Brasilien
  • Bulgarien
  • Kanada
  • Caymanöarna
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatien
  • Cypern
  • Tjeckien
  • Danmark
  • Dominikanska republiken
  • Ecuador
  • Egypten
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrike
  • Franska Guyana
  • Franska Polynesien
  • Tyskland
  • Grekland
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungern
  • Island
  • Indien
  • Indonesien
  • Irland
  • Israel
  • Italien
  • Japan
  • Jordanien
  • Kenya
  • Kuwait
  • Lettland
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxemburg
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexiko
  • Marocko
  • Nederländerna
  • Nya Zeeland
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Nordmakedonien
  • Nordmarianerna
  • Norge
  • Oman
  • Panama
  • Papua Nya Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinerna
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Rumänien
  • Saudiarabien
  • Senegal
  • Serbien
  • Singapore
  • Slovakien
  • Slovenien
  • Sydafrika
  • Sydkorea
  • Spanien
  • Sverige
  • Schweiz
  • Taiwan
  • Thailand
  • Turkiet
  • Turks- och Caicosöarna
  • Uganda
  • Förenade Arabemiraten
  • Förenade kungariket
  • USA
  • Uruguay
  • Amerikanska Jungfruöarna
  • Vietnam

Policyer för Super Thanks

Kreatörer (och MCN-nätverk) som deltar måste godkänna och uppfylla

Super Thanks är inte ett verktyg för crowdfunding eller donationer. Alternativ för insamling av pengar på YouTube finns här. Du ansvarar för att förstå och följa alla gällande lagar. Här ingår huruvida du kan aktivera, erbjuda, skicka och ta emot pengar från Super Thanks.

Du bör känna till systemet med varningar om brott mot communityns riktlinjer och att du kan gå miste om förmåner för handlingar som orsakar skada på YouTube-communityn. Vi fortsätter att använda signaler för att identifiera potentiellt trakasserande eller bedrägligt beteende. Vi avslutar åtkomsten till Super Thanks om vi upptäcker någon av de signalerna. Vi förbehåller oss rätten att avsluta åtkomst till Super Thanks på alla kanaler.