Kvalifikasjonskrav, tilgjengelighet og retningslinjer for Supertakk

Med Supertakk (tidligere kjent som Applaus) kan skapere motta inntekter fra seere som ønsker å vise at de setter ekstra stor pris på videoene deres – enten de er korte eller lange.

Seerne kan kjøpe en morsom animasjon som kalles Supertakk, i en lang video eller Shorts-video. Animasjonen spilles av én gang som et overlegg i videoen, og den er bare synlig for kjøperen. Som en tilleggsbonus får kjøperen også legge ut en fargerik, egendefinert kommentar som skiller seg ut i kommentarfeltet. Det finnes forskjellige prispunkter for Supertakk som seerne kan velge mellom.

Supertakk

Abonner på YouTube-kanalen for skapere for å få siste nytt, oppdateringer og tips.

Kvalifikasjonskrav

Kvalifikasjonskrav for kanaler

Du må oppfylle minstekravene til funksjonene for fan-finansiering for å være kvalifisert for supertakk. Kontroller også at du oppfyller de andre kriteriene som er beskrevet nedenfor, for supertakk:

• Funksjonen må være tilgjengelig der du er.
  • Du (og eventuelt MCN-nettverket ditt) må ha godtatt og overholde vilkårene og retningslinjene våre (inkludert det gjeldende tillegget for kommersielle produkter).
  • Kanalen kan ikke være klassifisert som laget for barn eller inneholde et betydelig antall videoer klassifisert som laget for barn, eller som ikke er kvalifisert.

Enkelte musikkanaler er kanskje ikke kvalifisert for supertakk. Eksempel: Musikkanaler som er underlagt en SRAV-kontrakt, er foreløpig ikke kvalifisert.

Hvis du har tilgang, ser du Supers-fanen i Inntekt-delen av YouTube Studio.

Kvalifikasjonskrav for enkeltvideoer (lange og Shorts)

Supertakk er ikke tilgjengelig for følgende typer videoer:

• aldersbegrensede
  • ikke-oppførte
  • private
  • laget for barn
  • lange videoer eller Shorts-videoer med Content ID-krav
  • lange videoer eller Shorts-videoer med YouTube Veldedighet-innsamlinger
  • aktive direktesendinger eller premierer (funksjonen blir tilgjengelig i etterkant, når de er avsluttet og arkivert)
  • lange videoer eller Shorts-videoer der kommentarfunksjonen er slått av
Tilgjengelighet

Supertakk er tilgjengelig for kvalifiserte skapere på følgende steder:

• Algerie
  • Amerikansk Samoa
  • Argentina
  • Aruba
  • Australia
  • Østerrike
  • Bahrain
  • Belarus
  • Belgia
  • Bermuda
  • Bolivia
  • Bosnia-Hercegovina
  • Brasil
  • Bulgaria
  • Canada
  • Caymanøyene
  • Chile
  • Colombia
  • Costa Rica
  • Kroatia
  • Kypros
  • Tsjekkia
  • Danmark
  • Den dominikanske republikk
  • Ecuador
  • Egypt
  • El Salvador
  • Estland
  • Finland
  • Frankrike
  • Fransk Guyana
  • Fransk Polynesia
  • Tyskland
  • Hellas
  • Guadeloupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Honduras
  • Hongkong
  • Ungarn
  • Island
  • India
  • Indonesia
  • Irland
  • Israel
  • Italia
  • Japan
  • Jordan
  • Kenya
  • Kuwait
  • Latvia
  • Libanon
  • Liechtenstein
  • Litauen
  • Luxemburg
  • Malaysia
  • Malta
  • Mexico
  • Marokko
  • Nederland
  • New Zealand
  • Nicaragua
  • Nigeria
  • Nord-Makedonia
  • Nord-Marianene
  • Norge
  • Oman
  • Panama
  • Papua Ny-Guinea
  • Paraguay
  • Peru
  • Filippinene
  • Polen
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Saudi-Arabia
  • Senegal
  • Serbia
  • Singapore
  • Slovakia
  • Slovenia
  • Sør-Afrika
  • Sør-Korea
  • Spania
  • Sverige
  • Sveits
  • Taiwan
  • Thailand
  • Tyrkia
  • Turks- og Caicosøyene
  • Uganda
  • De forente arabiske emirater
  • Storbritannia
  • USA
  • Uruguay
  • De amerikanske Jomfruøyer
  • Vietnam

Retningslinjer for Supertakk

Skapere (og eventuelle MCN-nettverk) som deltar, må godta og overholde

Supertakk er ikke et verktøy for folkefinansiering eller donasjoner. Du finner alternativer for pengeinnsamlinger på YouTube her. Du har ansvar for å forstå og fullt ut overholde alle gjeldende lover. Dette inkluderer lovbestemmelser som påvirker muligheten din til å slå på, tilby, sende og tjene penger på Supertakk.

Alle skapere må kjenne til systemet for advarsler om brudd på retningslinjene for brukere samt hvilke fordeler de kan miste dersom de gjør noe som kan skade YouTube-fellesskapet. Vi bruker kontinuerlig signaler til å oppdage potensiell trakassering eller svindel. Hvis vi oppdager noen av disse signalene, avslutter vi tilgangen til Supertakk. Vi forbeholder oss retten til å avslutte tilgangen til supertakk for en hvilken som helst kanal.