Requisits d'idoneïtat, disponibilitat i polítiques de Super Thanks

Super Thanks (conegut anteriorment com a Aplaudiments dels espectadors) permet que els creadors obtinguin ingressos dels espectadors que volen mostrar una gratitud addicional pels curts i els vídeos llargs.

Els espectadors poden comprar una divertida animació anomenada "Super Thanks" en un vídeo llarg o un curt. Aquesta animació es reprodueix una vegada i es mostra només al comprador, a sobre del vídeo llarg o del curt. Com a bonificació afegida, els compradors poden publicar un comentari destacat, acolorit i personalitzable a la secció de comentaris. Super Thanks està disponible en diversos nivells de preus perquè els espectadors els triïn.

Super Thanks

Subscriu-te al canal YouTube Creators per rebre les novetats, els consells i les notícies més recents.

Idoneïtat

Requisits d'idoneïtat per als canals

Per poder utilitzar Super Thanks, primer assegura't que compleixes els requisits mínims per a les funcions de finançament dels fans. A continuació, confirma que compleixes els altres criteris que s'indiquen a sota per a Super Thanks:

• Vius en una de les ubicacions on aquesta funció està disponible.
  • La teva MCN i tu heu d'acceptar i complir les nostres condicions i polítiques (inclòs el Mòdul de productes comercials pertinent).
  • El canal no pot estar definit com a creat per a nens ni tenir un nombre important de vídeos amb aquesta opció de configuració del públic o de vídeos que no siguin aptes.

És possible que alguns canals de música no siguin aptes per a Super Thanks. Per exemple, els canals de música amb contracte de gravació de so audiovisual (SRAV) no són aptes en aquests moments.

Si hi tens accés, la pestanya Supers es mostrarà a la secció Guanys de YouTube Studio.

Requisits d'idoneïtat per a vídeos llargs i curts concrets

Super Thanks no està disponible per als tipus de vídeos llargs i curts següents:

• Amb restricció d'edat.
  • Ocults
  • Vídeos privats.
  • Contingut creat per a nens.
  • Vídeos llargs o curts amb reclamacions de Content ID.
  • Vídeos llargs o curts amb campanyes de recaptació de fons de YouTube Giving.
  • Reproduccions en directe o estrenes, mentre s'estiguin emetent en directe (la funció està disponible en vídeos llargs arxivats).
  • Vídeos llargs o curts amb comentaris desactivats.
Disponibilitat

Super Thanks està disponible per als creadors aptes a les ubicacions següents:

• Algèria
  • Samoa Nord-americana
  • Argentina
  • Aruba
  • Austràlia
  • Àustria
  • Bahrain
  • Bielorússia
  • Bèlgica
  • Bermudes
  • Bolívia
  • Bòsnia i Hercegovina
  • Brasil
  • Bulgària
  • Canadà
  • Illes Caiman
  • Xile
  • Colòmbia
  • Costa Rica
  • Croàcia
  • Xipre
  • República Txeca
  • Dinamarca
  • República Dominicana
  • Equador
  • Egipte
  • El Salvador
  • Estònia
  • Finlàndia
  • França
  • Guaiana Francesa
  • Polinèsia Francesa
  • Alemanya
  • Grècia
  • Guadalupe
  • Guam
  • Guatemala
  • Hondures
  • Hong Kong
  • Hongria
  • Islàndia
  • Índia
  • Indonèsia
  • República d'Irlanda
  • Israel
  • Itàlia
  • Japó
  • Jordània
  • Kenya
  • Kuwait
  • Letònia
  • Líban
  • Liechtenstein
  • Lituània
  • Luxemburg
  • Malàisia
  • Malta
  • Mèxic
  • Marroc
  • Països Baixos
  • Nova Zelanda
  • Nicaragua
  • Nigèria
  • Macedònia del Nord
  • Illes Mariannes del Nord
  • Noruega
  • Oman
  • Panamà
  • Papua Nova Guinea
  • Paraguai
  • Perú
  • Filipines
  • Polònia
  • Portugal
  • Puerto Rico
  • Qatar
  • Romania
  • Aràbia Saudita
  • Senegal
  • Sèrbia
  • Singapur
  • Eslovàquia
  • Eslovènia
  • Sud-àfrica
  • Corea del Sud
  • Espanya
  • Suècia
  • Suïssa
  • Taiwan
  • Tailàndia
  • Turquia
  • Illes Turks i Caicos
  • Uganda
  • Emirats Àrabs Units
  • Regne Unit
  • Estats Units
  • Uruguai
  • Illes Verges nord-americanes
  • Vietnam

Polítiques de Super Thanks

Els creadors participants (i les MCN) han d'acceptar i complir el següent:

Super Thanks no és una eina de finançament col·lectiu ni de donació. Les opcions per recaptar fons a YouTube es poden consultar aquí. Tens la responsabilitat d'entendre i complir la legislació aplicable, com ara saber si pots activar, oferir i enviar Super Thanks, així com rebre'n diners.

Has de conèixer el nostre sistema de tocs d'atenció per infracció de les directrius de la comunitat i els privilegis que podries perdre si duus a terme cap acció que pugui perjudicar la comunitat de YouTube. Utilitzem contínuament senyals per identificar comportaments potencialment abusius o fraudulents. Si detectem algun d'aquests senyals, cancel·larem l'accés a Super Thanks. Ens reservem el dret de cancel·lar l'accés a Super Thanks en qualsevol canal.