Du kommer inte åt YouTube med ditt konto

Om du har sett följande meddelande betyder det att din Google Workspace-domänadministratör inte har aktiverat YouTube än:

Du kommer tyvärr inte åt YouTube med ditt Google-konto. Administratören har begränsat din åtkomst.

Så här lägger du till YouTube som en tjänst

Det är bara domänadministratören som kan aktivera YouTube i din domän. Låt domänadministratören veta att du vill lägga till YouTube som en tjänst.

Om du är domänadministratör kan du läsa mer om hur du lägger till tjänster i din Google Workspace-domän.