Är YouTube ”inte tillgängligt” för din domän?

Om du ser följande meddelande innebär det att YouTube inte är aktiverat som en tjänst i G Suite:

Den här tjänsten är inte tillgänglig
YouTube är inte tillgängligt för domän.com. Läs mer om produkter från Google som du kan använda med användarnamn@domän.com. Använde du denna produkt med ett annat Google-konto? Logga ut från ditt aktuella Google-konto och logga sedan in på det konto du vill använda.

Så här lägger du till YouTube som en tjänst

Det är bara domänadministratören som kan aktivera YouTube i din domän. Låt domänadministratören veta att du vill ha möjligheten att lägga till YouTube som en tjänst. När det har aktiverats ska du kunna lägga till en YouTube-kanal direkt i G Suite.

Om du är domänadministratör kan du läsa om hur du lägger till tjänster på din G Suite-domän.

YouTube kan inte aktiveras för min domän

Om du bor i ett land där YouTube inte har lanserats officiellt kan YouTube heller inte aktiveras på din G Suite-domän.

Kolla i vilka länder YouTube har lanserats

1. Logga in på YouTube.
  2. Öppna kontot .
  3. Välj plats.

En lista över länder där YouTube har lanserats visas.

Du kan ändå skapa en YouTube-kanal på ett privat Google-konto som är separat från G Suite.