Er ikke YouTube tilgjengelig for ditt domene?

Hvis du har sett følgende melding, betyr det at YouTube foreløpig ikke er aktivert som tjeneste på G Suite:

Denne tjenesten er ikke tilgjengelig
YouTube er ikke tilgjengelig for domain.com. Finn ut mer om hvilke Google-produkter du kan bruke med username@domain.com. Brukte du dette produktet med en annen Google-konto? Logg deg av den nåværende Google-kontoen, og logg deg deretter på kontoen du vil bruke.

Slik legger du til YouTube som tjeneste

Det er bare domeneadministratoren som kan aktivere YouTube på domenet ditt. Gi domeneadministratoren beskjed om at du vil ha muligheten til å legge til YouTube som en tjeneste. Når vedkommende har gitt deg tilgang til å gjøre dette, skal det være mulig for deg å legge til en YouTube-kanal direkte på G Suite.

Hvis du er domeneadministratoren, kan du lese mer om hvordan du legger til tjenester på G Suite-domenet ditt.

YouTube kan ikke aktiveres for domenet mitt

Hvis du befinner deg i et land der YouTube foreløpig ikke er offisielt lansert, er det dessverre ikke mulig å aktivere YouTube på G Suite-domenet ditt.

Sjekk hvilke land YouTube er lansert i

1. Logg på YouTube.
  2. Gå til Konto .
  3. Velg Plassering.

Du får se en liste over land som YouTube er lansert i.

Du kan fortsatt opprette en YouTube-kanal på en privat Google-konto utenom G Suite.