Du har ikke tilgang til YouTube med kontoen din

Hvis du ser følgende melding, betyr det at domeneadministratoren din for Google Workspace ikke har aktivert YouTube ennå:

Du har dessverre ikke tilgang til YouTube med Google-kontoen din. Denne begrensningen er angitt av administratoren din.

Slik legger du til YouTube som tjeneste

Det er bare domeneadministratoren som kan aktivere YouTube på domenet ditt. Gi domeneadministratoren beskjed om at du vil legge til YouTube som en tjeneste.

Hvis du er domeneadministrator, kan du finne ut mer om hvordan du legger til tjenester på Google Workspace-domenet ditt.