Tilillä ei pääse YouTubeen

Jos olet nähnyt seuraavan viestin, Google Workspace ‑verkkotunnuksen järjestelmänvalvoja ei ole vielä avannut pääsyä YouTubeen.

Et valitettavasti pääse YouTubeen Google-tililläsi. Järjestelmänvalvoja on rajoittanut pääsyä.

YouTuben lisääminen palveluksi

Vain verkkotunnuksen järjestelmänvalvoja voi ottaa YouTuben käyttöön verkkotunnuksessa. Kerro järjestelmänvalvojalle, että haluaisit hänen lisäävän YouTuben palveluksi.

Jos olet itse verkkotunnuksen järjestelmänvalvoja, katso miten voit lisätä palveluita Google Workspace ‑verkkotunnukseen.