YouTube er "ikke tilgængelig" på dit domæne

Hvis du har set denne meddelelse, betyder det, at YouTube ikke er aktiveret som tjeneste på G Suite i øjeblikket:

Denne tjeneste er ikke tilgængelig
YouTube er ikke tilgængelig for domæne.com. Få flere oplysninger om de af Googles produkter, som du kan bruge sammen med brugernavn@domæne.com. Har du brugt dette produkt med en anden Google-konto? Log ud af din aktuelle Google-konto, og log derefter ind på den ønskede konto.

Sådan tilføjer du YouTube som tjeneste

Kun din domæneadministrator kan aktivere YouTube på dit domæne. Informer domæneadministratoren om, at du ønsker at få aktiveret muligheden for at tilføje YouTube som tjeneste. Når det er aktiveret, bør du kunne tilføje en YouTube-kanal direkte til G Suite.

Find ud af, hvordan du tilføjer tjenester til dit G Suite-domæne, hvis du er domæneadministrator.

YouTube kan ikke aktiveres på mit domæne

Hvis YouTube endnu ikke er officielt lanceret i dit land, kan YouTube desværre ikke aktiveres på dit G Suite-domæne.

Se de lande, hvor YouTube er lanceret

1. Log ind på YouTube.
  2. Gå til Konto .
  3. Vælg Placering.

Du kan nu se en liste over lande, hvor YouTube er lanceret.

Du kan stadig oprette en YouTube-kanal med en standard-Google-konto, som er adskilt fra G Suite.