Deaktiver en reference

Disse funktioner er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTube Studio CMS. Kontakt din YouTube-partneradministrator for at få adgang.

Nogle gange vil du måske suspendere Content ID-matchning for et aktiv enten midlertidigt eller permanent. Hvis du vil suspendere Content ID-matchning, skal du deaktivere referencen for et aktiv.

Når du deaktiverer en reference, gør Content ID ikke længere krav på brugergenererede videoer på baggrund af aktivet. Du kan vælge, hvorvidt du vil frafalde eksisterende krav med tilknytning til referencen eller blot forhindre nye krav.

Deaktivering af en reference suspenderer Content ID-matchning for hele referencen. Hvis du vil ekskludere matchning for bestemte segmenter af referencen, kan du ekskludere de pågældende segmenter fra referencen i stedet for at deaktivere den.

Bemærkninger

• Hvis du sletter den video, som referencen er blevet oprettet ud fra, deaktiveres referencen også. Du kan også deaktivere en reference ved at frafalde kravet på den partneruploadede video.
  • Kun den, som har oprettet referencen, kan deaktivere og genaktivere en reference.
    • Hvis den, der har oprettet referencen, ikke længere ejer aktivet, kan en anden ejer handle på baggrund af det.
    • Hvis et aktiv har to eller flere ejere, er du muligvis nødt til at samarbejde med endnu en ejer for at nå til afklaring vedrørende overlapningen.

Gør en reference inaktiv

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktiver i menuen til venstre.
  3. Klik på titlen på det aktiv, der indeholder den reference, du vil deaktivere. Der åbnes en infoside med flere oplysninger om aktivet.
  4. Klik på Referencer i menuen til venstre.
  5. Find rækken med den reference, du vil deaktivere.
  6. I kolonnen Status skal du klikke på rullemenuen Aktiv og vælge Inaktiv.
    • Hvis du vil frafalde krav, der er fremsat ved hjælp af denne reference, skal du markere afkrydsningsfeltet Frafald alle krav.
    • Hvis du vil opretholde eksisterende krav og kun forhindre nye krav, skal du lade afkrydsningsfeltet Frafald alle krav stå uden markering.
  7. Klik på GEM.
Hvis du vil genaktivere en deaktiveret reference, skal du følge trin 1 til 5 ovenfor, klikke på rullemenuen Inaktiv, vælge Aktiv og derefter klikke på GEM.

Gør flere referencer inaktive

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Aktiver i menuen til venstre.
  3. Klik på afkrydsningsfeltet ud for navnene på aktiverne, der indeholder de referencer, du vil deaktivere.
    • Du kan justere listen over aktiver ved at klikke på filterbjælken øverst og vælge et filter.
  4. Klik på Rediger i det øverste banner.
  5. Vælg Deaktiver referencer.
  6. Klik på rullemenuen Deaktiver referencer , og vælg en mulighed:
    • Hvis du vil opretholde eksisterende krav og kun forhindre nye krav, skal du vælge Deaktiver referencer.
    • Vælg Deaktiver referencer, og frafald alle krav for at frafalde eksisterende krav, der er oprettet ud fra disse referencer.
  7. Klik på OPDATER AKTIVER.
Tip! Du kan også deaktivere referencer ved hjælp af skabelonen til indholdslevering "Reference – administration". Få flere oplysninger.