Opret en reference

Du kan oprette referencer, når du uploader en video og aktiverer Content ID-matchning for videoen. Du kan også oprette referencer ved at uploade regnearksskabeloner eller via YouTube Partner API.

For at kunne bruges som referencefil skal en video:

Opret en reference ud fra en ny video

Hvis du vil oprette en reference ud fra en ny video, du uploader, skal du aktivere Content ID-matchning for videoen. Nå du gør det, bliver den uploadede video den referencefil, som Content ID bruger til at finde brugeruploadede videoer, der matcher den.

1. Start uploadprocessen som beskrevet her.
  2. På siden Administration af rettigheder skal du i sektionen Politikker, der gælder for kopier af din video klikke på afkrydsningsfeltet Aktivér Content ID-matchning.
  3.  Vælg en matchpolitik i rullemenuen.
    • Hvis din video er for kort til Content ID, vises meddelelsen: "Videoen er for kort til Content ID-matchning".
  4. Gennemfør de resterende trin i uploadprocessen.

Opret en reference ud fra tidligere uploadede videoer

Hvis du allerede har uploadet en video, kan du oprette en reference ud fra den. Du kan også oprette en reference ud fra flere tidligere uploadede videoer på én gang.

1. Log ind på Studio CMS.
  2. Vælg Videoer i menuen til venstre.
  1. Klik på afkrydsningsfeltet ud for den eller de videoer, du vil oprette referencer ud fra.
    • Du kan justere listen over videoer ved at klikke på filterbjælken øverst og vælge et filter.
  2. Klik på Rediger fra det øverste banner.
  3. Vælg Content ID-matchning.
  4. Klik på Aktivér.
  5. Klik på rullemenuen Matchpolitik , og vælg den matchpolitik, du vil anvende på brugeruploadede videoer, der matcher den eller de valgte videoer.
    • Når du opretter referencer ud fra mere end én video, skal den samme matchpolitik anvendes på alle videoer.
  6. Klik på ANVEND.
  7. Klik på OPDATER VIDEOER.