Opret referencer

Funktionerne, der er beskrevet i denne artikel, er kun tilgængelige for partnere, der bruger YouTubes system til Content ID-matchning.

YouTube opretter en reference, når du aktiverer en video, der er gjort krav på, til Content ID.

For at være kvalificeret til at være en reference skal videoen uploades til en kanal, du ejer, og den skal indeholde materiale, som du har eksklusive rettigheder til.
Sådan opretter du en reference fra en ny video eller en video, der ikke er gjort krav på:
  1. Upload og hent en ny video, eller gør krav på en tidligere uploadet video.

Du skal angive en brugspolitik og identificere aktivtypen, før du fortsætter til næste trin. Når du gør krav på videoen, oprettes aktivet i YouTubes system til administration af rettigheder.

2. Vælg afkrydsningsfeltet Aktivér Content ID-matches fra fanen Indtægtsgenerering.

Ved at vælge feltet påberåber du dig, at du har eksklusive rettigheder til materialet i videoen. Hvis videoen indeholder indhold, som du ikke ejer, skal du ekskludere dette indhold, når du afgør matches.

3. Vælg matchpolitik for at anvende til brugergenererede videoer, der matcher referencen.

4. Klik på Gem ændringer.

Sådan opretter du referencer fra flere videoer på én gang:
  1. I Video Manager skal du vælge de videoer, du vil oprette referencer fra.

Klik på afkrydsningsfeltet ud for navnene på videoerne. Du kan bruge filtre eller søge for at justere listen over videoer.

2. Fra rullemenuen Handlinger skal du vælge Avanceret > Content ID-matchning.

3. Vælg alternativknappen Aktivér, og vælg den matchpolitik, du vil anvende til brugergenererede videoer, der matcher disse videoer.

Når du opretter mange referencer samtidigt, skal du anvende den samme matchpolitik til dem alle.

4. Klik på Send.

Sådan opretter du en reference fra video, der tidligere er gjort krav på:
  1. Vælg den video, der skal tilføjes som reference, fra din liste over krav.

Du kan kun oprette en reference fra en video, du har uploadet og gjort krav på, og ikke fra brugergenererede videoer, der er gjort krav på med Content ID.

Siden Krav viser detaljer om den video, du har gjort krav på, herunder den anvendte brugspolitik.

2. Klik på afkrydsningsfeltet Gør krav på alle matchende videoer nederst på fanen Politik.

Hvis afkrydsningsfeltet Gør krav på alle matchende videoer ikke vises, betyder det sandsynligvis, at videoen ikke er kvalificeret som reference.

3. Klik på afkrydsningsfeltet for at bekræfte, at du har eksklusive rettigheder til indholdet af videoen.

4. Vælg den matchpolitik, der skal anvendes på brugergenererede videoer, der matcher denne reference, i rullemenuen.

5. Klik på Gem.

Du kan også oprette en reference ved at uploade en referencefil direkte ved hjælp af feed til administration af indhold og rettigheder eller en af skabelonerne til masseopdatering af regneark.