Tavallisia latausongelmia

Jos sinulla on ongelmia videon latauksessa, valitsemalla siihen liittyvän virheviestin pääset ohjeisiin, joita seuraamalla voit ratkaista ongelman.

"Olemme havainneet odottamattomia ongelmia"

Odota muuta minuutti ja yritä sitten ladata uudelleen.

"Palvelin on hylännyt tiedoston"

Tämä virheviesti näkyy, kun lataat väärän muotoista tiedostoa. Lataa vain tuetun tyyppisiä tiedostoja.

"Virhe lähetettäessä tietoja verkon kautta"

Tämä virheviesti näkyy, kun selain on päivitettävä uusimpaan versioon. Suosittelemme videoiden lataamiseen esimerkiksi näitä selaimia:
Kun olet päivittänyt selaimesi, yritä ladata video uudelleen.

"Verkkovirhe tapahtui"

Tämä virheviesti näkyy, kun selain on päivitettävä uusimpaan versioon. Suosittelemme videoiden lataamiseen esimerkiksi näitä selaimia:
Kun olet päivittänyt selaimesi, yritä ladata video uudelleen.
"Lataus epäonnistui. Latauksia ei tueta kanavasi tilan tai tilin asetusten vuoksi."
Tämä virheviesti voi näkyä seuraavissa tilanteissa:

"Suojausvirhe tapahtui."

Tämä virheviesti näkyy, kun selaimen suojausasetukset ovat epätavalliset. Asetukset liittyvät todennäköisesti palomuuriin, virusten tai vakoiluohjelmien torjuntaan tai muuhun vastaavaan ohjelmistoon. Poista nämä ohjelmistot tilapäisesti käytöstä ja lataa video uudelleen.

"Epäonnistui (tiedosto liian pieni)"

Tämä virheviesti näkyy, kun yrität ladata alle 2 kt:n kokoista tiedostoa. Varmista, että tiedoston koko on vähintään 2 kt, ja lataa se sitten uudelleen.

"Epäonnistui (tyhjä .mov-tiedosto)"

Tämä virheviesti näkyy, kun QuickTime-videota yritetään tallentaa viitevideoksi. Jotta video muunnetaan varmasti oikein, valitse Save as a self-contained movie (Tallenna itsenäisenä videona) ja yritä sitten ladata uudelleen.

"Päivittäinen latausmäärä on täyttynyt. Voit ladata lisää videoita 24 tunnin kuluttua."

Jotta YouTube pysyy turvallisena paikkana, kanavalle pystyy lataamaan rajallisen määrän videoita 24 tunnin aikana.
Rajat voivat vaihdella maan/alueen tai kanavahistorian mukaan. Tekijänoikeusvaroitukset eivät vaikuta latausrajaan mutta yhteisön sääntöjen rikkomuksesta annetut varoitukset vaikuttavat.
Jos saat videon lataamisen yhteydessä virheviestin "Päivittäinen latausmäärä on täyttynyt", yritä uudelleen 24 tunnin kuluttua.

Muu

Saatat nähdä virheviestin, kun lataat väärän muotoista tiedostoa. Lataa vain tuetun tyyppisiä tiedostoja. Voit myös kokeilla toista koodekkia tai muokkausohjelmaa.