Tilpass premieren din

Få mest mulig ut av en premiere ved å tilpasse den. Velg et annet nedtellingstema, tjen penger på premieren din, eller vis en trailer.

Velg et nedtellingstema

To minutter før premieren starter ser du og seerne dine en video som teller ned til at premieren starter. Du kan velge fra en liste over nedtellingstemaer.

1. Gå til YouTube Studio, og last opp en video.
  2. Planlegg videoen som premiere fra «Tilgang»-trinnet.
  3. Klikk på Konfigurer en premiere.
  4. Velg en nedtellingstidtaker under «Velg nedtellingstema».

Vis en trailer

Gjør fansen spent på den kommende videoen din ved å vise en trailer for den på Premiere-siden. Traileren spilles av for seerne på videosiden før premieren starter.

1. Last opp traileren på YouTube-kanalen din på samme måte som du ville lastet opp en vanlig video.
  2. Gå til YouTube Studio, og last opp videoen du vil ha premiere på.
  3. Planlegg videoen som premiere fra «Tilgang»-trinnet.
  4. Klikk på Konfigurer en premiere.
  5. Klikk på Legg til under «Legg til en trailer», og velg hvilken trailer du vil bruke.
Kvalifikasjonskrav

Funksjonen er tilgjengelig for skapere som har minst 1000 abonnenter, og som ikke har noen advarsler om brudd på retningslinjene for brukere

Krav
  • Videotype: Du kan bruke alle videotypene som støttes av YouTube.
  • Videolengde: fra 15 sekunder til 3 minutter.
  • Høyde/bredde-forhold og oppløsning: Vi anbefaler at du har samme høyde/bredde-forhold og oppløsning som i premierevideoen.
  • Lyd- og bilderettigheter: Sørg for at traileren ikke krenker opphavsretten til andre.
  • Sørg for at innholdet ikke bryter med retningslinjene våre for brukere.

Tjen penger på premieren din

Ved å ha premiere på videoen din kan du tjene penger på flere måter:

Annonser

Hvis kanalen din er kvalifisert for annonseinntekter, kan du slå på annonser for å vise annonser før premieren. Det er ikke mulig å vise annonser midt i eller etter premierevideoen.

Når premieren er over, følger vi standardinnstillingene for annonser på kanalen din.

Finn ut hvordan du slår på annonser for en video, eller hvordan du endrer standardinnstillingene for opplastinger.

Super Chat og Super Stickers

Med Super Chat og Super Stickers kan fansen få kontakt med skaperne i direktechatter. Seerne kan kjøpe Superchat, som fremhever meldinger i direktechatten. Du kan slå på Superchat og Super Stickers både før og under premieren.

Finn ut om du er kvalifisert for Super Chat og Super Stickers.

Kanalmedlemskap

Hvis du er kvalifisert, kan du benytte deg av medlemsfordeler ved kanalmedlemskap – for eksempel direktechat bare for medlemmer. Du får også fordeler som egendefinerte emojier og lojalitetsmerker.

Finn ut mer om kanalmedlemskap.