Våra team har just nu höga supportvolymer. Det kan dröja längre än vanligt att få svar på frågor från e-post, chatt och @TeamYouTube på Twitter.

Information om Premium-provperioder och kampanjer

Med YouTube Premium får du en bättre video- och musikupplevelse med exklusiva funktioner, bakom kulisserna-videor och mycket annat. Om du inte har använt YouTube Premium eller YouTube Music Premium tidigare kan du vara kvalificerad för ett provmedlemskap. Läs mer nedan.

Så här fungerar provperioder

• När du registrerar dig för en provperiod får du samma medlemsförmåner som en YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlem.
  • Under registreringen blir du ombedd att ange en betalningsmetod. Du kanske ser ett reserverat belopp på ditt konto. Detta gör att vi kan bekräfta att betalningsmetoden är giltig. Debiteringen behandlas inte och försvinner inom 1–14 dagar.
  • När provperioden är slut förnyas ditt medlemskap automatiskt med den registrerade betalningsmetoden. Du debiteras det aktuella medlemskapspriset löpande varje månad såvida du inte avslutar innan provperioden är slut.
  • Om du avbryter ditt medlemskap under en provperiod förlorar du åtkomsten till Premium-förmånerna när provperioden är slut.
Obs! Om du inte uppfyller kvalifikationskriterierna nedan går vi inte vidare med din begäran om provperiod.

Kvalificeringskrav för provperiod

Obs! Du kan bara registrera dig för en provperiod per betalningsmetod för provperioder på en månad eller förlängda provperioder.

För användare med Workspace-konton:

• Du kan inte registrera dig för ett enskilt YouTube Premium-medlemskap eller familjemedlemskap med ett Workspace-konto om det inte är ett Workspace Individual-konto.
  • Du kan registrera dig för ett YouTube Premium-studentmedlemskap med valfritt Workspace-konto.
  • Om du tror att du är kvalificerad för en provperiod men inte ser ett alternativ för det byter du till ditt personliga konto och registrerar dig på youtube.com/premium.

En månads provperiod på YouTube Premium och Music Premium:

• Provperioder på en månad är tillgängliga för
    • förstagångsmedlemmar
    • användare som sade upp ett YouTube Premium-, Music Premium- eller Google Play-medlemskap för minst sex månader sedan.
  • Endast en provperiod är tillåten per tolvmånadersperiod.

Förlängda provperioder på YouTube Premium och Music Premium: I vissa fall erbjuder vi en förlängd provperiod som varar längre än en månad.

• Förlängda provperioder är tillgängliga för nya medlemmar ELLER tre år efter att du avslutat ditt tidigare medlemskap.
  • Endast en förlängd provperiod är tillåten per treårsperiod.
Obs! Om du inte uppfyller kvalifikationskriterierna går vi inte vidare med din begäran om provperiod.

Kontrollera om du är kvalificerad för en provperiod

Så här kontrollerar du om du är kvalificerad för en provperiod från en dator:

1. Logga in på ditt YouTube-konto.
  2. Besök youtube.com/paid_memberships.
  3. Under Erbjudanden från YouTube visas en lista med provperioder du är kvalificerad för.
  4. Välj ett av erbjudandena och följ stegen för att lösa in erbjudandet.
Obs! Om du inte uppfyller kvalifikationskriterierna går vi inte vidare med din begäran om provperiod.