Finn ut mer om YouTube Premium-kampanjer og -prøveperioder

Med YouTube Premium får du enda bedre video- og musikkopplevelser med eksklusive funksjoner, innhold fra bak kulissene med mer. Hvis du ikke har brukt YouTube Premium eller YouTube Music Premium før, kan det hende du er kvalifisert for et prøveabonnement. Du finner mer informasjon nedenfor.

Slik fungerer prøveperioder

• Når du registrerer deg for en prøveperiode, får du de samme abonnementsfordelene som en YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-abonnent.
  • Under registreringen blir du bedt om å legge til en betalingsmåte. Det kan hende du ser et reservert beløp på kontoen din. Dette er for å bekrefte at betalingsmåten din er gyldig. Denne belastningen blir ikke behandlet, og den forsvinner innen 1–14 dager.
  • Når prøveperioden er over, fornyes abonnementet automatisk med den registrerte betalingsmåten. Du blir belastet den nåværende abonnementsprisen hver måned, med mindre du sier opp abonnementet før prøveperioden er over.
  • Hvis du sier opp abonnementet i løpet av en prøveperiode, mister du tilgangen til Premium-fordelene ved slutten av prøveperioden.
Merk: Hvis du ikke oppfyller kvalifikasjonskriteriene nedenfor, kan du ikke starte en prøveperiode.

Kvalifiseringsdetaljer for prøveperioder

Merk: Du kan bare registrere deg for én prøveperiode per betalingsmåte for prøveperioder på én måned eller utvidede prøveperioder.

For brukere med Workspace-konto:

• Du kan ikke registrere deg for et personlig abonnement eller familieabonnement på YouTube Premium med en Workspace-konto, med mindre det er en Workspace Individual-konto.
  • Du kan registrere deg for et YouTube Premium-studentabonnement med en hvilken som helst Workspace-konto.
  • Hvis du mener at du er kvalifisert for en prøveperiode, men ikke ser noe slikt alternativ, kan du bytte til den personlige kontoen og registrere deg på youtube.com/premium.

Én måneds prøveperiode på YouTube Premium og Music Premium:

• Prøveperioder på én måned er tilgjengelige for
    • førstegangsabonnenter
    • brukere som har sagt opp et YouTube Premium-, Music Premium- eller Google Play-abonnement minimum seks måneder i forveien
  • Bare én prøveperiode er tillatt i løpet av tolv måneder.

Utvidede prøveperioder på YouTube Premium og Music Premium: I noen tilfeller tilbyr vi en utvidet prøveperiode som varer i mer enn én måned.

• Utvidede prøveperioder er tilgjengelige for førstegangsabonnenter ELLER tre år etter at du sa opp det forrige abonnementet ditt.
  • Bare én utvidet prøveperiode er tillatt i løpet av en periode på tre år.
Merk: Hvis du ikke oppfyller kvalifikasjonskriteriene, kan du ikke starte en prøveperiode.

Sjekk om du er kvalifisert for en prøveperiode

Slik sjekker du om du er kvalifisert for en prøveperiode (på en datamaskin):

1. Logg på YouTube-kontoen din.
  2. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  3. Under Tilbud fra YouTube ser du hvilke prøveperioder du er kvalifisert for.
  4. Velg et av tilbudene, og følg fremgangsmåten for å løse det inn.
Merk: Hvis du ikke oppfyller kvalifikasjonskriteriene, kan du ikke starte en prøveperiode.