YouTube Premiumin kokeilut ja tarjoukset

YouTube Premium tarjoaa ainutlaatuisia ominaisuuksia, kulissien takaisia elämyksiä sekä paljon muuta vieden video‑ ja musiikkikokemuksesi uudelle tasolle. Jos et ole aiemmin käyttänyt YouTube Premiumia tai YouTube Music Premiumia, saatat olla oikeutettu kokeilemaan jäsenyyttä. Katso lisää alta.

Näin kokeilut toimivat

• Kun rekisteröidyt kokeiluun, saat samat jäsenedut kuin YouTube Premiumin tai YouTube Music Premiumin jäsenenä.
  • Rekisteröitymisen yhteydessä sinua pyydetään valitsemaan tietoihisi liitettävä maksutapa. Tilillesi tehdään katevaraus, jonka avulla voimme varmistaa, että maksutapasi on voimassa. Tätä veloitusta ei käsitellä, ja se poistuu 1–14 päivän kuluessa.
  • Kun kokeilu päättyy, jäsenyytesi uusiutuu automaattisesti. Käytämme tiedoissasi olevaa maksutapaa. Sinulta veloitetaan voimassa oleva jäsenhinta toistuvasti kuukausittain, ellet peru tilausta ennen kokeilun päättymistä.
  • Jos perut jäsenyyden kokeilun aikana, et voi enää käyttää Premium-etuja kokeilun jälkeen.
Huom. Jos et täytä alla mainittuja kelpoisuusehtoja, kokeilupyyntöäsi ei käsitellä.

Kokeilun kelpoisuusehdot

Huom. Yhden kuukauden kokeiluja tai pidennettyjä kokeiluja voi rekisteröidä vain yhden per maksutapa.

Käyttäjät, joilla on Workspace-tili:

• Et voi tilata YouTube Premiumin henkilökohtaista jäsenyyttä tai perhejäsenyyttä Workspace-tilillä, ellei kyseessä ole Workspace Individual ‐tili.
  • Voit tilata YouTube Premiumin opiskelijajäsenyyden millä tahansa Workspace-tilillä.
  • Jos olet mielestäsi oikeutettu kokeiluun, mutta sitä ei tarjota sinulle, vaihda henkilökohtaiselle tilille ja rekisteröidy osoitteessa youtube.com/premium.

Yhden kuukauden YouTube Premium‑ ja Music Premium ‐kokeilut:

• Kuukauden mittaiset kokeilut ovat saatavilla
    • uusille jäsenille
    • käyttäjille, jotka ovat peruneet YouTube Premium-, Music Premium- tai Google Play ‐jäsenyyden vähintään kuusi kuukautta aiemmin.
  • Vain yksi kokeilu sallitaan 12 kuukauden aikana.

YouTube Premiumin ja Music Premiumin pidennetyt kokeilut: Joskus tarjoamme yli kuukauden mittaisen pidennetyn kokeilun.

• Pidennetyt kokeilut ovat saatavilla uusille jäsenille TAI kun edellisen jäsenyyden perumisesta on kulunut kolme vuotta.
  • Vain yksi pidennetty kokeilu sallitaan kolmen vuoden aikana.
Huom. Jos et täytä kelpoisuusehtoja, kokeilupyyntöäsi ei käsitellä.

Kelpoisuuden tarkistaminen

Näin selvität tietokoneella, onko kokeilu saatavilla:

1. Kirjaudu sisään YouTube-tilillesi.
  2. Mene sivulle youtube.com/paid_memberships.
  3. Kohdasta Tarjouksia YouTubelta näet kaikki sinulle saatavilla olevat kokeilut.
  4. Valitse jokin tarjouksista ja lunasta se ohjeiden mukaisesti.
Huom. Jos et täytä kelpoisuusehtoja, kokeilupyyntöäsi ei käsitellä.