Få flere oplysninger om YouTube Premium-prøveperioder og -kampagner

YouTube Premium forbedrer din video- og musikoplevelse med eksklusive funktioner, oplevelser bag kulisserne og meget mere. Hvis du ikke har brugt YouTube Premium eller YouTube Music Premium før, er du muligvis kvalificeret til en prøveperiode. Få flere oplysninger nedenfor.

Sådan fungerer prøveperioder

• Når du tilmelder dig en prøveperiode, får du de samme medlemsfordele som YouTube Premium- eller YouTube Music Premium-medlemmer.
  • Når du tilmelder dig, bliver du bedt om at angive en betalingsmetode. Du vil muligvis se en midlertidig debitering på din konto, som giver os mulighed for at bekræfte, at din betalingsmetode er gyldig. Debiteringen gennemføres ikke og forsvinder inden for 1-14 dage.
  • Når din prøveperiode slutter, fornyes dit medlemskab automatisk ved hjælp af den registrerede betalingsmetode. Du bliver debiteret den aktuelle medlemskabspris på fast månedlig basis, medmindre du opsiger inden udgangen af prøveperioden.
  • Hvis du opsiger dit medlemskab i en prøveperiode, mister du adgangen til dine Premium-fordele ved prøveperiodens udløb.
Bemærk! Hvis du ikke opfylder nedenstående kriterier for kvalifikation, bliver din anmodning om en prøveperiode ikke imødekommet.

Oplysninger om kvalificering til prøveperiode

Bemærk! Du kan kun tilmelde dig én prøveperiode pr. betalingsmetode for prøveperioder på 1 måned eller udvidede prøveperioder.

Til brugere med Workspace-konti:

• Du kan ikke tilmelde dig et individuelt YouTube Premium-medlemskab eller et familieabonnement med en Workspace-konto, medmindre det er en Workspace Individual-konto.
  • Du kan oprette et YouTube Premium-studieabonnement med enhver Workspace-konto.
  • Hvis du mener, at du er kvalificeret til en prøveperiode, men ikke kan se en mulighed for at aktivere den, skal du skifte til din personlige konto og tilmelde dig på youtube.com/premium.

Prøveperioder på 1 måned på YouTube Premium og Music Premium:

• Prøveperioder på 1 måned er tilgængelige for:
    • Førstegangsmedlemmer
    • Brugere, der har opsagt et YouTube Premium-, Music Premium- eller Google Play-medlemskab for mindst 6 måneder siden
  • Kun 1 prøveperiode tillades i løbet af en periode på 12 måneder

Udvidede prøveperioder på YouTube Premium og Music Premium: Nogle gange tilbyder vi en udvidet prøveperiode, som varer mere end 1 måned.

• Udvidede prøveperioder er tilgængelige for førstegangsmedlemmer ELLER 3 år efter, at du har opsagt dit tidligere medlemskab.
  • Kun 1 udvidet prøveperiode tillades i løbet af en periode på 3 år.
Bemærk! Hvis du ikke opfylder kriterierne for kvalifikation, bliver din anmodning om en prøveperiode ikke imødekommet.

Tjek, om du er kvalificeret til en prøveperiode

Sådan tjekker du på en computer, om du er kvalificeret til en prøveperiode:

1. Log ind på din YouTube-konto.
  2. Gå til youtube.com/paid_memberships.
  3. Under Tilbud fra YouTube angiver vi kvalificerede prøveperioder.
  4. Vælg et af tilbuddene, og følg vejledningen for at indløse tilbuddet.
Bemærk! Hvis du ikke opfylder kriterierne for kvalifikation, bliver din anmodning om en prøveperiode ikke imødekommet.