Kom meer te wete oor YouTube Premium-proeflopies en -promosies

YouTube Premium verbeter jou video- en musiekervaring met eksklusiewe kenmerke, agter-die-skerms-ervarings en meer. As jy nuut is by YouTube Premium of YouTube Music Premium, kwalifiseer jy dalk om vir ’n proeflidmaatskap aan te sluit. Kom hier onder meer te wete.

Hoe proeflopies werk

• Wanneer jy vir ’n proeflopie aansluit, sal jy dieselfde lidmaatskapvoordele as ’n lid van YouTube Premium of YouTube Music Premium kry.
  • Wanneer jy aansluit, word jy vir ’n betaalmetode gevra word om op lêer te hou. Jy sal dalk ’n magtigingsheffing in jou rekening sien verskyn wat dit vir ons moontlik maak om te bevestig dat jou betaalmetode geldig is. Hierdie heffing sal nie verwerk word nie en sal binne 1-14 dae verdwyn.
  • Wanneer jou proeflopie verby is, sal jou lidmaatskap outomaties hernu word met die betaalmetode wat op lêer is. Die huidige lidmaatskapprys sal op ’n herhalende maandelikse grondslag van jou gehef word, tensy jy voor die einde van die proeflopie kanselleer.
  • As jy tydens ’n proeflopie jou lidmaatskap kanselleer, sal jy aan die einde van jou proeftydperk toegang tot jou Premium-voordele verloor.
Let wel: As jy nie aan die geskiktheidskriteria hier onder voldoen nie, sal jou proeflopieversoek nie voortgaan nie.

Besonderhede van geskiktheid vir proeflopie

Let wel: Jy kan slegs by een proeflopie per betaalmetode vir 1-maand-proeflopies of uitgebreide proeflopies aansluit.

Vir gebruikers met Workspace-rekeninge:

• Jy kan nie met ’n Workspace-rekening vir ’n individuele of gesinlidmaatskap van YouTube Premium aansluit nie, tensy dit ’n Workspace Individual-uitgawerekening is.
  • Jy kan met enige Workspace-rekening vir ’n YouTube Premium-studentelidmaatskap aansluit.
  • Skakel oor na jou persoonlike rekening en sluit aan by youtube.com/premium as jy dink dat jy vir ’n proeflopie kwalifiseer, maar nie ’n proeflopieopsie sien nie.

YouTube Premium en Music Premium se proeflopies van 1 maand:

• Proeflopies van 1 maand is beskikbaar vir:
    • eerstekeerlede
    • gebruikers wat ’n YouTube Premium-, Music Premium- of Google Play-lidmaatskap minstens 6 maande gelede gekanselleer het
  • Slegs 1 proeflopie word in ’n tydperk van 12 maande toegelaat.

YouTube Music Premium en Music Premium se verlengde proeflopies: Ons sal soms ’n verlengde proeflopie aanbied wat meer as 1 maand duur.

• Verlengde proeflopies is beskikbaar vir eerstekeerlede OF 3 jaar nadat jou vorige lidmaatskap gekanselleer is.
  • Slegs 1 verlengde proeflopie word per tydperk van 3 jaar toegelaat.
Let wel: Jou proeflopieversoek sal nie verwerk word as jy nie aan geskiktheidskriteria voldoen nie.

Gaan jou geskiktheid vir ’n proeflopie na

Om van ’n rekenaar af te sien of jy vir ’n proeflopie kwalifiseer:

1. Meld aan by jou YouTube-rekening.
  2. Gaan na youtube.com/paid_memberships.
  3. Daar sal ’n lys kwalifiserende proeflopies onder Aanbiedings deur YouTube wees.
  4. Kies een van die aanbiedings en volg die stappe om dit te gebruik.
Let wel: Jou proeflopieversoek sal nie verwerk word as jy nie aan geskiktheidskriteria voldoen nie.