Verstaan julle keuses as ’n gesin

YouTube Kids en YouTube-ervarings onder toesig: Kykopsies vir gesinne

Teken in op die YouTube Viewers-kanaal vir die jongste nuus, opdaterings en wenke.

Jy kan besluit watter YouTube-ervaring die beste is vir jou gesin. Gebruik die grafiek hieronder om uit te vind wat die verskille tussen ’n rekening onder toesig op YouTube en die YouTube Kids-app is.

Vir spesifieke inligting oor watter kenmerke afgeskakel word vir rekeninge onder toesig, kan jy gaan na Wat is ’n ervaring onder toesig op YouTube?
  Rekening onder toesig op YouTube YouTube Kids
Wat is dit?

’n Ouerbestuurde weergawe van gewone YouTube met beperkte kenmerke en beskermings vir digitale welstand. Met inhoudinstellings vir voortieners en ouer.

Kom meer te wete oor ervarings onder toesig op YouTube.

’n Afsonderlike app wat vir kinders ’n veiliger en eenvoudiger ervaring is. Dit bevat nutsgoed vir ouers en versorgers om kinders op hul kykreis te lei.

Kom meer te wete by youtube.com/kids.
Vir wie is dit? Kinders jonger as 13 (of die relevante ouderdom in hul land/streek) wie se ouers besluit hulle is gereed om YouTube te verken. Inhoudinstellings wat die ouers self kies, word toegepas.

Kinders wie se ouers self die inhoud wil kies wat hulle kan kyk. Kinders wie se ouers inhoud op grond van 3 ouderdomsgegronde inhoudstellings vir hulle kies om te kyk:

• Voorskool (4 jaar en jonger)
  • Jonger (5-8 jaar)
  • Ouer (9-12 jaar)
Hoeveel inhoud is beskikbaar wat my kind kan kyk?

Bevat meer video’s en musiek as ons afsonderlike YouTube Kids-app.

Die hoeveelheid beskikbare inhoud verander ooreenkomstig die inhoudinstelling wat jy kies (in volgorde):

• Verken
  • Verken meer
  • Die meeste van YouTube

Bied ’n kleiner videokeuse as ’n rekening onder toesig op YouTube.

Die hoeveelheid beskikbare inhoud verander ooreenkomstig die inhoudinstelling wat jy kies (in volgorde):

• Voorskool (4 jaar en jonger)
  • Jonger (5-8 jaar)
  • Ouer (9-12 jaar)
Wat is anders aan elke inhoudinstellingopsie?

Rekeninge onder toesig bied inhoudinstellings wat in die algemeen ooreenkom met inhoudgraderings vir kykers wat 9+ of 13+ jaar oud is, of die meeste op YouTube. Dit sluit nie inhoud met ’n ouderdomsbeperking in nie.

Kom meer te wete oor inhoudinstellings vir gesinne wat ervarings onder toesig gebruik.

Die YouTube Kids-app bied inhoudinstellings wat ooreenkom met verskillende ouderdomme. Voorskool kom ooreen met 4 jaar en jonger. Jonger kom ooreen met 5-8 jaar oud. Ouer kom ooreen met 9-12 jaar oud. Ouers kan ook profiele definieer vir hul kinders se kykervaring, sodat hul self die video’s kies waartoe hul kinders toegang het.

Kom meer te wete oor YouTube Kids se inhoudinstellings.
Kan ek besluit presies watter video’s my kind sien?

Jy kan die inhoudinstelling vir jou kind se Google-rekening kies en YouTube sal dan voortgaan om ongewenste video’s gepas te filtreer.

Let wel: Ons doen ons bes om ongewenste video’s te filtreer, maar ons stelsels is nie perfek nie en maak foute. Sommige video’s kan dalk onvanpas wees vir kinders. As jy iets teëkom en meen dat dit onvanpas is vir YouTube, kan jy dit aangee.
Jy kan presies kies tot watter video’s jy wil hê jou kind moet toegang hê. Kom meer te wete.
Hoe kan ek skermtydlimiete vir my kind stel? Gebruik die Google Family Link-app om skermtydlimiete te bestuur vir jou kind se toestelle onder toesig. Gebruik die YouTube Kids-app om skermtydinstellings direk te definieer of gebruik die Google Family Link-app om skermtydlimiete vir jou kind te bestuur.
Is ’n Google-rekening ’n vereiste vir my kind?

Ja. Vind uit hoe om ’n Google-rekening te skep vir jou kind jonger as 13 (of die relevante ouderdom in hul land/streek). Jy kan jou kind se Google-rekening met Family Link bestuur.

Nee, ’n Google-rekening word nie vereis nie.

Gaan na Begin hier met rekeninge onder toesig om meer te wete te kom oor die skep van ’n rekening onder toesig op YouTube.

Raadpleeg die YouTube Kids-ouergids as jy meer te wete wil kom oor YouTube Kids.