YouTuben katselu PlayStationilla

YouTube-videoiden katselu onnistuu nyt PlayStationilla. YouTube-sovelluksella voi katsella tilattuja kanavia ja hakea sisältöä. Katso, miten voit käyttää puhelinta, tablettia tai tietokonetta kaukosäätimenä.

YouTube-sovelluksen lataaminen

Google-tilin linkittäminen PlayStation-tiliin

Kun linkität Google- ja PlayStation-tilisi, voit striimata konsolin pelikuvaa YouTubeen.

Katso, miten voit kirjautua tilillesi PlayStationilla. Jos et enää voi käyttää laitetta, voit myös vaihtaa tiliä tai kirjautua ulos.

Huom. Google-tilin linkittäminen PlayStation-tiliin ei kirjaa sinua YouTubeen. YouTube-sovellukseen on kirjauduttava erikseen.
Videosäätimet
Valittuasi videon näet soittimen säätimet, joita voit käyttää seuraaviin toimintoihin:
  • Keskeytä/jatka : Keskeytä video tai jatka toistoa painamalla kaukosäätimen X-näppäintä, kun videon etenemispalkki on korostettuna.
  • Kelaa eteenpäin : Kun videon etenemispalkki on valittuna, paina ohjaimella oikealle.
  • Kelaa taaksepäin : Kun videon etenemispalkki on valittuna, paina ohjaimella vasemmalle.
  • Tekstitys : Jos videossa on tekstitys, valitsemalla voit laittaa sen päälle tai pois päältä sekä muuttaa tekstityksen näkymisen asetuksia.
  • Tee ilmoitus : Tee ilmoitus sopimattomasta sisällöstä.

Saat lisävalinnat näkyviin valitsemalla videon katselun aikana Lisää toimintoja. Näitä ovat seuraavat:

• Tilaa kanava.
  • Arvostele video.
  • Tee ilmoitus videosta, joka rikkoo yhteisösääntöjä.
Huom. Videoiden korkein laatuasetus on 4K-tarkkuus ja 60 ruutua sekunnissa.

Videoiden hakeminen

Voit etsiä videoita YouTube-sovelluksessa puhehaun avulla. Tee näin:

1. Yhdistä DualShock®-ohjaimeen mikrofoni (tai käytä PlayStation® Cameraa, jossa on sisäänrakennettu mikrofoni).
  2. Avaa YouTube-sovellus ja siirry hakusivulle.
  3. Valitse näyttönäppäimistön vasemmasta reunasta mikrofonikuvake (tai paina ohjaimen L2 ‑painiketta).
  4. Sano hakusanat mikrofoniin.
  5. Tulokset tulevat näkyviin.

360 asteen videoiden katsominen

Voit katsoa 360 asteen videoita PlayStation 4:llä tai 5:llä. Kun katsot 360 asteen videoita, voit käyttää yhdistetyn ohjaimen vasenta ja oikeaa ohjaussauvaa videon panorointiin.

Toisen laitteen liittäminen laitepariksi PlayStationin kanssa

Voit käyttää puhelinta, tablettia tai tietokonetta kaukosäätimenä. Lue lisää niiden yhdistämisestä PlayStationiin YouTube-sivuston tai YouTube-mobiilisovelluksen kautta.

Videon lataaminen

Voit ladata pelivideoita suoraan YouTubeen PlayStationin Share-näppäimellä. Tee näin:

1. Paina PS4-ohjaimen Share-näppäintä ja valitse Upload Video Clip (Lähetä videoleike).
  2. Valitse lähetettävä klippi ja valitse YouTube.
  3. Määritä videon alku- ja loppukohta ja lisää sille nimi, kuvaus ja tunnisteet.
  4. Vahvista yksityisyysasetukset ja varmista, että lataat sisältöä oikealle kanavalle.
  5. Valitse Share (Jaa).

Videoklipin lataus alkaa. Voit seurata latausten edistymistä PS4:n tai PS5:n ilmoitussivulta.