YouTuben katselu PlayStation 5:llä

YouTube-sovellus on saatavana PlayStation 5:lle. YouTube-sovelluksella voi katsella tilattuja kanavia, hakea sisältöä ja käyttää mobiililaitetta kaukosäätimenä.

YouTube-sovelluksen lataaminen PlayStation 5:llä

Jos olet juuri valmistelemassa PlayStation 5:tä käyttöösi ja haluat ladata YouTube-sovelluksen, seuraa näitä ohjeita.
  1. Seuraa näytöllä näkyviä mediasovellusten lataamisohjeita.
  2. Vahvista, että YouTube on valittu.
  3. Valitse Lataa

Jos et ole valmistelemassa PlayStation 5:tä käyttöösi ja haluat ladata YouTube-sovelluksen, seuraa näitä ohjeita.

1. Siirry PlayStation Storeen.
  2. Kirjoita hakuun YouTube.
  3. Valitse Lataa.
 Kirjautuminen sisään ja ulos

YouTubeen voi kirjautua sisään ja YouTubesta voi kirjautua ulos kahdella tavalla.

Voit kirjautua sisään YouTubeen ja ulos YouTubesta seuraamalla näitä ohjeita:

1. Avaa YouTube-sovellus.
  2. Valitse Kirjaudu sisään tai Kirjaudu ulos.
  3. Kirjaudu pyydettäessä sisään Google-tilillesi. Jos käytät useita Google-tilejä, valitse YouTubessa käyttämäsi tili.
  4. Kun kirjaudut sisään, saatat nähdä muut tilillesi liitetyt Google-tilit. Valitse tili, joka on yhdistetty YouTube-kanavaasi. Jos valitset bränditilin, jolla ei ole YouTube-kanavaa, et voi kirjautua sisään.

Voit kirjautua sisään tai ulos PlayStation 5:n asetuksista seuraamalla näitä ohjeita:

1. Valitse PS5-asetukset  ja sitten Käyttäjät ja tilit ja sitten Yhdistä muihin palveluihin ja sitten YouTube
  2. Valitse Kirjaudu sisään tai Kirjaudu ulos.
Videoiden katsominen

Kun valitset toistettavan videon, soittimen ohjainpalkki avautuu. Siinä on seuraavat toiminnot:

• Siirry etusivulle – vie sinut takaisin aloitusnäytölle.
  • Toista – aloittaa videon toiston tai jatkaa sitä.
  • Kelaus eteenpäin siirtyy 10 sekuntia eteenpäin videossa.
  • Kelaus taaksepäin – siirtyy 10 sekuntia taaksepäin videossa.
  • Tekstitykset näyttää videon tekstitykset, jos niitä on saatavilla.

Videon toiston aikana voit tuoda näkyviin lisävalintoja valitsemalla Lisää toimintoja. Valittavissa on seuraavat toiminnot:

• Tilaa kanava.
  • Arvostele video.
  • Tee ilmoitus videosta, joka rikkoo yhteisön sääntöjä.
Huom. Videoiden korkein laatuasetus on 4K-tarkkuus ja 60 kuvaa sekunnissa.
Toisen laitteen liittäminen PS5:een pariliitoksella
Voit käyttää puhelinta, tablettia tai tietokonetta kaukosäätimenä. Lue lisää yhdistämisestä PlayStation 5:een YouTube-sivuston tai YouTube-mobiilisovelluksen kautta.

PS5:n puhehaku

YouTube-sovelluksessa voi hakea videoita langattoman DualSenseTM-ohjaimen puhehaulla. Toimi näin:
  1. Avaa YouTube-sovellus ja siirry hakusivulle.
  2. Valitse näyttönäppäimistön vasemmasta reunasta mikrofonikuvake Mikrofoni (tai paina ohjaimen L2 L2 ‑painiketta).
  3. Sano hakusanat mikrofoniin.
  4. Tulokset tulevat näkyviin.