Mirar YouTube a la PlayStation 5

L'aplicació YouTube està disponible per a la PlayStation 5. Aquesta aplicació et permet veure els canals a què t'has subscrit, cercar contingut i fer servir el dispositiu mòbil com a comandament.

Baixar l'aplicació YouTube a la PlayStation 5

Si estàs configurant la PlayStation 5 i vols baixar l'aplicació YouTube, segueix els passos que trobaràs a continuació.
  1. Segueix les indicacions en pantalla per baixar aplicacions multimèdia.
  2. Confirma que YouTube està seleccionat.
  3. Selecciona Baixa.

Si no estàs configurant la PlayStation 5 i vols baixar l'aplicació YouTube, segueix els passos que s'indiquen a continuació.

1. Ves a la botiga de PlayStation.
  2. Cerca YouTube.
  3. Selecciona Baixa.
Iniciar o tancar la sessió

Hi ha dues maneres d'iniciar o de tancar la sessió a YouTube.

Per iniciar o tancar la sessió a través de l'aplicació YouTube, segueix aquests passos:

1. Obre l'aplicació YouTube.
  2. Selecciona Inicia la sessió o Tanca la sessió.
  3. Inicia la sessió amb el teu Compte de Google quan se't demani. Si tens diversos Comptes de Google, selecciona el compte que fas servir amb YouTube.
  4. Un cop hagis iniciat la sessió, és possible que se't mostri una llista de les identitats de Google associades al compte. Assegura't de triar el compte que tinguis enllaçat al canal de YouTube. Si tries un compte de marca que no estigui enllaçat a cap canal de YouTube, no podràs iniciar la sessió.

Per iniciar o tancar la sessió a través de la configuració de la PlayStation 5, segueix aquests passos:

1. Ves a PS5 Settings (Configuració de la PS5) i, a continuació, Users and Accounts (Usuaris i comptes) i, a continuació, Link with Other Services (Enllaça a altres serveis) i, a continuació, YouTube.
  2. Selecciona Inicia la sessió o Tanca la sessió.
Reproduir vídeos

Un cop hagis seleccionat un vídeo per reproduir-lo, es mostrarà una barra amb els controls del reproductor que et permetrà dur a terme les accions següents:

• Anar a la pàgina d'inici : et permet tornar a la pàgina d'inici.
  • Reproduir : s'iniciarà o es reprendrà la reproducció del vídeo.
  • Avançar : s'avançarà el vídeo 10 segons.
  • Rebobinar : rebobina el vídeo 10 segons.
  • Subtítols : es mostraran els subtítols del vídeo, si n'hi ha.

Per veure més opcions quan reprodueixis un vídeo, selecciona Més accions. En fer-ho, tindràs accés a les opcions següents:

• Subscriure't al canal.
  • Puntuar el vídeo.
  • Informar del vídeo si creus que infringeix les directrius de la comunitat.
Nota: els vídeos es poden reproduir amb una resolució de fins a 4K a 60 fotogrames per segon.
Sincronitzar un segon dispositiu amb la PS5
Pots fer servir el telèfon, la tauleta o l'ordinador com a comandament. Obtén informació sobre com pots enllaçar un dispositiu a la Playstation 5 mitjançant el lloc web de YouTube o l'aplicació YouTube per a mòbils.

Cercar per veu a la PS5

Pots cercar vídeos a l'aplicació YouTube fent cerques per veu amb el comandament sense fil DualSenseTM. Per fer-ho, fes el següent:
  1. Obre l'aplicació YouTube i ves a la pàgina de cerca.
  2. Selecciona el micròfon Micròfon a l'esquerra del teclat en pantalla (o prem L2 L2 al comandament per fer servir una drecera).
  3. Parla al micròfon i digues què vols cercar.
  4. Es mostraran els resultats.