Veure YouTube a la PlayStation

Ara pots veure vídeos de YouTube a la PlayStation. L'aplicació YouTube et permet veure els canals a què t'has subscrit i cercar contingut. Obtén informació sobre com pots fer servir el telèfon, la tauleta o l'ordinador com a comandament.

Baixar l'aplicació YouTube

Enllaçar el teu Compte de Google al teu compte de PlayStation

Pots enllaçar els teus comptes de Google i PlayStation per emetre i compartir partides a YouTube des de la consola.

Obtén informació sobre com pots iniciar la sessió al teu compte des de la PlayStation. Si ja no tens accés al dispositiu, també pots canviar de compte o tancar la sessió.

Nota: en enllaçar el teu Compte de Google al de la PlayStation, no s'iniciarà la sessió a YouTube. Igualment hauràs d'iniciar la sessió a l'aplicació YouTube.
Controls de vídeo
Un cop hagis seleccionat un vídeo per reproduir-lo, es mostrarà una barra amb els controls del reproductor que et permetrà dur a terme les accions següents:
  • Posa en pausa o reprèn : prem X al comandament amb el focus a la barra de progrés del vídeo per posar en pausa o reprendre el vídeo.
  • Avança ràpidament : prem la dreta del comandament amb la barra de progrés seleccionada per anar cap endavant en el vídeo.
  • Rebobina : prem l'esquerra del comandament amb la barra de progrés seleccionada per anar cap enrere en el vídeo.
  • Subtítols : si el vídeo té subtítols, selecciona per activar-los i desactivar-los i canviar-ne la configuració de visualització.
  • Marca : informa sobre el contingut inadequat del vídeo.

Per veure més opcions quan reprodueixis un vídeo, selecciona Més accions. Podràs:

• Subscriure't al canal.
  • Puntuar el vídeo.
  • Informar del vídeo si creus que infringeix les directrius de la comunitat.
Nota: els vídeos es poden reproduir amb una resolució de fins a 4K a 60 fotogrames per segon.

Cercar vídeos

Pots cercar vídeos a l'aplicació YouTube amb la cerca per veu. Per fer-ho:

1. Connecta un micròfon al comandament DualShock® (o connecta una càmera PlayStation® amb micròfon integrat).
  2. Obre l'aplicació YouTube i ves a la pàgina de cerca.
  3. Selecciona el micròfon a l'esquerra del teclat en pantalla (o prem L2 L2 per utilitzar la drecera al micròfon al comandament per fer servir una drecera).
  4. Parla al micròfon i digues què vols cercar.
  5. Es mostraran els resultats.

Mirar vídeos de 360°

Pots mirar vídeos de 360 graus a la PlayStation 4 o 5. Quan mires vídeos de 360°, pots fer servir les palanques de control esquerra i dreta del comandament per desplaçar-te pel vídeo.

Sincronitzar un segon dispositiu amb la PlayStation

Pots fer servir el telèfon, la tauleta o l'ordinador com a comandament. Obtén informació sobre com pots enllaçar un dispositiu a la Playstation mitjançant el lloc web de YouTube o l'aplicació YouTube per a mòbils.

Penjar un vídeo

Pots penjar vídeos de partides directament a YouTube amb el botó Share (Comparteix) de la PlayStation. Per fer-ho:

1. Prem el botó Share (Comparteix) del comandament de la PS4 i selecciona Upload Video Clip (Penja un clip de vídeo).
  2. Selecciona el clip que vols penjar i tria YouTube.
  3. Retalla el punt inicial o final i afegeix-hi un títol, una descripció i etiquetes.
  4. Confirma la configuració de privadesa i comprova que estiguis penjant el vídeo al canal correcte.
  5. Selecciona Share (Comparteix).

El clip començarà a penjar-se. Pots seguir el progrés de les pujades a la pàgina de notificacions de la PS4 o PS5.

Ha estat útil?

Com ho podem millorar?
Cerca
Esborra la cerca
Tanca la cerca
true
Cerca al Centre d'ajuda